reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka... Ja jutro wizyta na 11.30 ale dzisiaj mam jakieś czarne myśli... Niby byłam w piątek na szybkim usg że względu na krwawienie I było ok ale jakieś niespokojne myśli mam..

Właśnie wszyscy dookoła mi to mówią ale dla mnie to ciężki czas bo w tym czasie tracilam poprzednie ciąże... I to już mnie stresuje że to TEN straszny czas...

Ja zawsze mówię ludziom, że mogę mieć dla dziecko Wszytsko używane i za grosze...ale fotelik tylko nowy i tylko rwf. Bo to jest kwestia życia mojego dziecko. I kwestia ta nie podlega żadnej dyskusji.

Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie :) ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi :)

Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie :) ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi :)

Jest we Wrocławiu między innymi. Obowiazkowo polecam tam wycieczkę, oni maja świetne doradztwo. Wszystko idealnie wytłumaczą:)

reklama
Tak polecam sie tam wybrac :) sprzedawcy doradzaja na prawde dobrze nie zadni naciagacze.
Wlasnie we wro kupowalismy swój i teraz tez tam się wybierzemy

Do góry