Trzymam kciuki i czekam na dobre wiesciJa już czekam na wizytę 16:45 trzymajcie kciuki
reklama
Bedzie dobrze nie mozesz sie az tyle stresować!Hejka... Ja jutro wizyta na 11.30 ale dzisiaj mam jakieś czarne myśli... Niby byłam w piątek na szybkim usg że względu na krwawienie I było ok ale jakieś niespokojne myśli mam..
G
guest-1704238530
Gość
Ja zawsze mówię ludziom, że mogę mieć dla dziecko Wszytsko używane i za grosze...ale fotelik tylko nowy i tylko rwf. Bo to jest kwestia życia mojego dziecko. I kwestia ta nie podlega żadnej dyskusji.
Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi
8mela3
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja już czekam na wizytę 16:45 trzymajcie kciuki
8mela3
Wszystko jest na pewno dobrze[emoji6] Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte[emoji110] [emoji110]Hejka... Ja jutro wizyta na 11.30 ale dzisiaj mam jakieś czarne myśli... Niby byłam w piątek na szybkim usg że względu na krwawienie I było ok ale jakieś niespokojne myśli mam..
Silje1008
Ja już czekam na wizytę 16:45 trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki
Silje1008
Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi
Jest we Wrocławiu między innymi. Obowiazkowo polecam tam wycieczkę, oni maja świetne doradztwo. Wszystko idealnie wytłumaczą
reklama
Tak polecam sie tam wybrac sprzedawcy doradzaja na prawde dobrze nie zadni naciagacze.Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi
Wlasnie we wro kupowalismy swój i teraz tez tam się wybierzemy