reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka... Ja jutro wizyta na 11.30 ale dzisiaj mam jakieś czarne myśli... Niby byłam w piątek na szybkim usg że względu na krwawienie I było ok ale jakieś niespokojne myśli mam..

Właśnie wszyscy dookoła mi to mówią ale dla mnie to ciężki czas bo w tym czasie tracilam poprzednie ciąże... I to już mnie stresuje że to TEN straszny czas...

Ja zawsze mówię ludziom, że mogę mieć dla dziecko Wszytsko używane i za grosze...ale fotelik tylko nowy i tylko rwf. Bo to jest kwestia życia mojego dziecko. I kwestia ta nie podlega żadnej dyskusji.

Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie :) ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi :)

Ja jestem w 1 ciąży ale fajnie się dowiedzieć od bardziej doświadczonych takich ważnych rzeczy bo niestety ale w rodzinie u nas nie każdy wszystko mówi i dają fajne rady wybiórczo albo po fakcie :) ... Dodatkowo widzę że ten sklep osiem gwiazdek jest we Wrocławiu chyba więc jupi :)

Jest we Wrocławiu między innymi. Obowiazkowo polecam tam wycieczkę, oni maja świetne doradztwo. Wszystko idealnie wytłumaczą:)

reklama
Tak polecam sie tam wybrac :) sprzedawcy doradzaja na prawde dobrze nie zadni naciagacze.
Wlasnie we wro kupowalismy swój i teraz tez tam się wybierzemy

Do góry