reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W domu mam Maję Oliwie i Igę. Więc gdyby znowu byla baba to będzie Nina. A co do chłopca? Kamil, Leon Bruno a mój by chciał Bogdana juniora po nim. A średnio mi się podoba:-\

reklama
Tez srednio u mnie z checia na jedzenie. Kompletnie mnie odrzucilo od słodyczy. I generalnie od dan obiadowych.
Wchodzi mi wlasbie rosol i pomidorowa moglabym codziennie jeść i owoce tonami.

Ale wam zazdroszczę.. Mi dosłownie nic nie wchodźi :( jem na przymus :(
Jeszcze ostatnio mialam podobnie, jadlam byle jeść bo nic mi nie smakowało..
Minie ci to niedlugo [emoji8]
Tez srednio u mnie z checia na jedzenie. Kompletnie mnie odrzucilo od słodyczy. I generalnie od dan obiadowych.
Wchodzi mi wlasbie rosol i pomidorowa moglabym codziennie jeść i owoce tonami.
Ja mam ogromna ochote na owoce i slodycze ale nie moge...

Ja jednyne na co nie moge od poczatku patrzec a juz na pewno nie zjesc to spaghetti... kazdy sos mi smierdzi no i ten makaron..blee..

Jeszcze ostatnio mialam podobnie, jadlam byle jeść bo nic mi nie smakowało..
Minie ci to niedlugo [emoji8] Ja mam ogromna ochote na owoce i slodycze ale nie moge...

Ja jednyne na co nie moge od poczatku patrzec a juz na pewno nie zjesc to spaghetti... kazdy sos mi smierdzi no i ten makaron..blee..
Oby bo już prawie 3kg mniej

reklama
Do góry