reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Podobaja mi się te duże gondole bo np moj synek mial mala i jak mial misiac to juz ledwo sie miescil gdyby mial urodzic sie zima to chyba wcale by w niej nie pojezdzil. Zobacz załącznik 917581
Ja też lubię duże wózki, mam dom z ogródkiem więc u nas wozek caly czas w użyciu. Im większy tym dziecko sie tam dluzej zmieści. A niedaleko mamy las i wygodniej sie jeździ takim wózkiem nawet jak się przełoży juz dziecko do spacerówki. Nie lubię tych pozniej mniejszych w których amortyzacja juz jest gorsza. Ale każdy wybiera pod siebie.

reklama
Nie jestes sama ja tez 9tc :)
Zazdroszczę dziewczyną że już są w 12 bo też bym chciała już być dalej:D
Czas tak szybko leci że mysle ze nie ma znaczenia czy któraś z nas jest w 9 czy 12 tyg. A co do porodu to i tak kolejność bedzie inna. Każde dziecko dojrzewa w innym czasie. Ja po porodzie w 34 tyg.nie jestem juz niczego pewna [emoji16]

32 pękł pęcherz A po zatrzymaniu porodu i podaniu sterydów na płuca udalo sie przetrzymać 2 tygodnie i w 34 urodziłam.
Dobrze że lubię mieć wszystko przed czasem gotowe i wszystko czekało....ale stres i tęsknota za pierwszym synkiem nie do opisania [emoji17]

reklama
Do góry