reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Podobaja mi się te duże gondole bo np moj synek mial mala i jak mial misiac to juz ledwo sie miescil gdyby mial urodzic sie zima to chyba wcale by w niej nie pojezdzil. Zobacz załącznik 917581
Ja też lubię duże wózki, mam dom z ogródkiem więc u nas wozek caly czas w użyciu. Im większy tym dziecko sie tam dluzej zmieści. A niedaleko mamy las i wygodniej sie jeździ takim wózkiem nawet jak się przełoży juz dziecko do spacerówki. Nie lubię tych pozniej mniejszych w których amortyzacja juz jest gorsza. Ale każdy wybiera pod siebie.

reklama
Nie jestes sama ja tez 9tc :)
Zazdroszczę dziewczyną że już są w 12 bo też bym chciała już być dalej:D
Czas tak szybko leci że mysle ze nie ma znaczenia czy któraś z nas jest w 9 czy 12 tyg. A co do porodu to i tak kolejność bedzie inna. Każde dziecko dojrzewa w innym czasie. Ja po porodzie w 34 tyg.nie jestem juz niczego pewna [emoji16]

32 pękł pęcherz A po zatrzymaniu porodu i podaniu sterydów na płuca udalo sie przetrzymać 2 tygodnie i w 34 urodziłam.
Dobrze że lubię mieć wszystko przed czasem gotowe i wszystko czekało....ale stres i tęsknota za pierwszym synkiem nie do opisania [emoji17]

reklama
Do góry