Nati88
Fanka BB :)
Ja mam nawet te na wcześniaka po drugim dziecku. I nie będę chyba nic dokupywacA propo ubranek, od jakich rozmiarow zaczynacie kupowac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nawet te na wcześniaka po drugim dziecku. I nie będę chyba nic dokupywacA propo ubranek, od jakich rozmiarow zaczynacie kupowac ?
Na kiedy masz tp ?Hej. Ja tu chyba najmłodsza. 9tc:'(
Samopoczucie jak zawsze takie sobie. A u was?
Powiem, ze z mojego doswiadczenia 56 byly idealne na poczatek. Mimo, ze moj synek mial 61 cm i raczej byl pulpecik to w rozmiarze 56 spokojnie jeszcze kilka tyg chodzil.[QUOTE
Właśnie dziewuszki doradźcie te które już mają dzieciaczki, jakie rozmiary kupować. Ja jestem zielona!
Te typy tak mają ... Ja dziś mialam kebab w tym plackuDzień dobry!
Jak mnie tz wkur. to głowa mała.
Pojechaliśmy na imprezę do znajomych. On pił, ja wiadomo jedyna nie. Fajnie było, ale przed 24 powiedziałam, że jedziemy do domu, bo nasza córka, mimo, że miała do 17.30 drzemkę była już padnięta, a ten oczywiście nie chciał, kazał mi iść spać z córka u tych znajomych. Ostatecznie wróciliśmy wszyscy, ale teraz wielka obraza i się nie odzywa. Jestem tak wściekła, że mam ochotę go z domu wywalić.
Co dzisiaj macie na obiad?