reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja chyba zrezygnuje z kupna tego wozka co ostatnio wam pisalam [emoji57] po nowym roku albo skusze sie na nowy taki jak chcialam albo taki uzywany (Amelis hugo)

U mnie dzisiaj na obiad znowu gołąbki, ale już mi przeszła ochota na nie. Więc pewnie wjedzie pieczony burak z rucola i gorgonzolą i kabanosy:D

Mi się bardzo podobają wózki Roan Bass Soft, ale najpierw muszę sprzedać wózek po młodej [emoji23] ale za to wezmę się po nowym roku [emoji6]
IMG_20181118_130105.jpeg

Załączniki

• IMG_20181118_130105.jpeg
    IMG_20181118_130105.jpeg
    48,4 KB · Wyświetleń: 315
[QUOTE

Właśnie dziewuszki doradźcie te które już mają dzieciaczki, jakie rozmiary kupować. Ja jestem zielona!
Powiem, ze z mojego doswiadczenia 56 byly idealne na poczatek. Mimo, ze moj synek mial 61 cm i raczej byl pulpecik to w rozmiarze 56 spokojnie jeszcze kilka tyg chodzil.
62 tez byly ok ale tak.luzne raczej. 50cm nie mialam wcale ale pewnie bym go nie wcisnela :)
No i urodzil sie 26maja i coagle prawie na poczatek uzywalam tylko bodziakow na krotki rekaw albo koszulek i nic więcej :) no jeszcze spodenki jakieś bawelniane.
Z jeansow zrezygnowalam i do tej pory moj synek zadnych nie ma a ma juz 1,5 roku

Dzień dobry!
Jak mnie tz wkur. to głowa mała.
Pojechaliśmy na imprezę do znajomych. On pił, ja wiadomo jedyna nie. Fajnie było, ale przed 24 powiedziałam, że jedziemy do domu, bo nasza córka, mimo, że miała do 17.30 drzemkę była już padnięta, a ten oczywiście nie chciał, kazał mi iść spać z córka u tych znajomych. Ostatecznie wróciliśmy wszyscy, ale teraz wielka obraza i się nie odzywa. Jestem tak wściekła, że mam ochotę go z domu wywalić.

Co dzisiaj macie na obiad? :D
Te typy tak mają ... Ja dziś mialam kebab w tym placku

Apropos wózków . Ja bym chciała jakiś fajny wozek kompaktowy nieduży . Macie jakieś pomysły? Bo póki co zielona jestem muszę po przegladac

reklama
Do góry