Ewelina245
Fanka BB :)
Współczuję, ale lepiej położyć się wcześniej i pozniej mieć spokoj. Trzymam kciuki za szybki powrot do domku.Czesc dziewczyny. Malo sie odzywam bo u mnie rewolucja. Oczywiscie po krzywej i wynikach mam to cholerstwo. Witaj cukrzyco dawno Cie nie bylo[emoji26][emoji26][emoji26]
Wczoraj mialam wizyte i niestety doszlo nadcisnienie, dostalam dopegyt 1 tabletka dziennie narazie. A zeby tego bylo malo żelazo spadlo mi maksymalnie. W wynikach mam 9g/dl a anemia zaczyna sie juz od 11.Masakra. Moja gin dala mi skierowanie do szpitala na obserwacje, chce mi tam porobic wszystkie badania na bierzaco i obserwowac conajmniej 3 dni. Normalnie az mnie skręca. Odwlekłam ze ide dopiero w pon. Wiem ze to tylko obserwacja ale i tak mam doła i ciesze sie ze jest taka dokladna i zapobiegawcza ale szpital zawsze mnie przerażał. I pewnie położą mnie na patologii ciazy a tam sie naslucham ze ho ho. I to mnie przeraża. Dupiato normalnie. Chodze i mysle tylko o tym.
Dobra koniec narzekania a jak tam u was dziewczyny? Dobrze sie czujecie? Nic nie dolega. Jakie plany na weekend. Ja mam zamiar nic nie robic, mam gdzies, bede sie obijac do woli.
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app