reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ze tak zapytam jaki to jest wzorcowy obraz dziewczynki???
Ta metoda mówi o tzw. wyrostku płciowym. Jego ułożenie wskazuje ns płeć. Jest to, mówiąc najprościej ta pozioma kreska którą widać w miejscu narządów płciowych. Jeśli przebiega poziomo, rownolegle z kręgosłupem to bedzie dziewczynka, a jeśli jest skierowana w gorę to chłopiec. U mojej pchły płaska krecha [emoji4]

reklama
Ta metoda mówi o tzw. wyrostku płciowym. Jego ułożenie wskazuje ns płeć. Jest to, mówiąc najprościej ta pozioma kreska którą widać w miejscu narządów płciowych. Jeśli przebiega poziomo, rownolegle z kręgosłupem to bedzie dziewczynka, a jeśli jest skierowana w gorę to chłopiec. U mojej pchły płaska krecha [emoji4]
A który Tc??? Bo na grupie staraczek pisały że do 13tx może się nagle podnieść

Też coś o tym słyszałam, poczatek 12 więc staram się nie nakręcać zbyt mocno [emoji39] zdrowie przede wszystkim, reszta to głupotki [emoji854]
Trzymam kciuki żeby się nie podniosło.. Ja następne usg będę miała w 11+3 ale nawet się nie nastawiam bo jak to mówią jestem dziwna.. Z jednej strony chciałabym dziewczynke z drugiej chłopca więc mi to wszystkie jedno :)
Bardziej mi przy pierwszym zależało żeby był chłopiec :)

Hej mamusie[emoji3] u nas dzisiaj leniwy dzień z chłopakami. Wczoraj sie tyle działo że dzisiaj potrzebuje odpocząć . Mąż miał wczoraj wypadek,ktos mu wjechał w tył samochodu. Musialam odebrać auto z wypadku, pozniej meza ze szpitala. I cały dzień z policją i stresem.

Ale mieliscie przeżycia. Dobrze, że tylko tak to sie skończyło.

No wlasnie o to mi tez chodzi [emoji38] mlody z 8.05 wiec fajnie jakby drugie bylo z 8.06 tp mam na 6.06) [emoji38] jakby nie patrzec tp wtedy mialam i teraz tez na szóstego i mlody poczekal to moze teraz tez sie uda [emoji38]

Ja mam termin 22.06 ale fajnie byloby urodzic 19.06, miałby mąż piekny prezent na urodziny [emoji6]

Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854

Śliczny maluszek. I gratuluje udanego koncertu.

:) Moja córka urodziła się 01.08 a syn 08.01 także czasami to muszę się zastanoić jakią datę do kogo mam przypisać :D

Moja corka tez urodzila sie 1.08 [emoji4]

Wszystkim wizytujacym gratuluję dobrych informacji.

Ja dzisiaj powiedzialam w pracy o ciąży. To znaczy na razie tylko Szefowej bo Szefa nie ma do końca tygodnia. A że to malzenstwo to i tak od Szefowej sie dowie. Nie chcialam czekac z tym do poniedziałku bo w srode konczy mi sie umowa a tak jak pisalam chcialam byc uczciwa. Szefowa mi pogratulowala i dała do zrozumienia że nie powinnam sie obawiać o to czy umowa bedzie przedluzona. W ogóle to co chwile wychodzila i ciagle podejmowala temat dzieci [emoji6] no ale jeszcze czeka mnie wspolna rozmowa w poniedzialek. Mam nadzieje ze przez weekend nie zmienią zdania co do mojej dalejszej współpracy

[QUOTE="

Ja dzisiaj powiedzialam w pracy o ciąży. To znaczy na razie tylko Szefowej bo Szefa nie ma do końca tygodnia. A że to malzenstwo to i tak od Szefowej sie dowie. Nie chcialam czekac z tym do poniedziałku bo w srode konczy mi sie umowa a tak jak pisalam chcialam byc uczciwa. Szefowa mi pogratulowala i dała do zrozumienia że nie powinnam sie obawiać o to czy umowa bedzie przedluzona. W ogóle to co chwile wychodzila i ciagle podejmowala temat dzieci [emoji6] no ale jeszcze czeka mnie wspolna rozmowa w poniedzialek. Mam nadzieje ze przez weekend nie zmienią zdania co do mojej dalejszej współpracy[/QUOTE]

Okazuje się, że Szefostwo masz w porządku, myślę, że nie zmienią zdania i wszystko będzie ok. [emoji4]
Ja ciągle rozmowy w pracy mam przed sobą.. nie mogę się zebrać jakoś.

reklama
[QUOTE="

Ja dzisiaj powiedzialam w pracy o ciąży. To znaczy na razie tylko Szefowej bo Szefa nie ma do końca tygodnia. A że to malzenstwo to i tak od Szefowej sie dowie. Nie chcialam czekac z tym do poniedziałku bo w srode konczy mi sie umowa a tak jak pisalam chcialam byc uczciwa. Szefowa mi pogratulowala i dała do zrozumienia że nie powinnam sie obawiać o to czy umowa bedzie przedluzona. W ogóle to co chwile wychodzila i ciagle podejmowala temat dzieci [emoji6] no ale jeszcze czeka mnie wspolna rozmowa w poniedzialek. Mam nadzieje ze przez weekend nie zmienią zdania co do mojej dalejszej współpracy

Okazuje się, że Szefostwo masz w porządku, myślę, że nie zmienią zdania i wszystko będzie ok. [emoji4]
Ja ciągle rozmowy w pracy mam przed sobą.. nie mogę się zebrać jakoś.[/QUOTE]Nie dziwię się. Ja okropnie sie denerwowalam. Nawet w nocy śniło mi się, że Szefowej o tym mówię.

Do góry