reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Czesc dziewczyny :) staram się czytać Was na bieżąco ale nie zawsze się udaje, czasu tez brakuje. Dziś byłam na wizycie dzieciaczki rosną jak na drożdżach 4,5cm i 4,1cm :) dziś mam 11+2, czyli kończę powoli pierwszy trymestr. Za 2 tygodnie jestem umówiona na prenatalne, już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć :) lekarka dziś powiedziała, ze ciąża będzie prawdopodobnie rozwiązana w 36 tygodniu, podobno w jednojajowych to jest zawsze wcześniej, czyli pewnie około 10 maja

No tak tez słyszałam, ze z bliźniakami tak właśnie kończą ciąże. Chociaż tez slyszalam historie, ze dziewczyna sama donosiła do 39 tygodnia i utodzila( oczywiście była pod stała opieka lekarzy)

@Agatki jeśli tylko czujesz się na siłach to idź. Może to jest Ci potrzebne, czasami jest łatwiej gdy możemy kogoś pożegnać. Gdybyś w którymś momencie nie dawalaw psychicznie rady to wtedy zaczekaj na zewnatrz, nie idź na cmentarz itd

reklama
Do góry