reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Justyś30 @Madelaine701 za dzisiejsze wizyty kciuki zacisniete.
Witam z rana dziewczyny. Ja juz w labo. Czekam na pomiar krzywej i jeszcze nie wypilam a juz mnie mdli hehehe.
Jak tam u was, jak sie czujecie?
Js to chyba jestem dziwna ale lubiłam robic krzywą. Tylko to czekanie mnie denerwowalo. Ale samo wypicie tego płynu nie bylo dla mnie problemem [emoji13]

Hej [emoji6] ja już w pracy, a rano byłam na pobraniu. Tsh, progesteron i posiew moczu, bo wyszły mi liczne bakterie. Także czekam [emoji4] Całkowity brak objawów u mnie, nawet piersi tylko lekko tkliwe.. czasem coś w brzuchu zakłuje zaboli i to by było na tyle...

Hej [emoji6] ja już w pracy, a rano byłam na pobraniu. Tsh, progesteron i posiew moczu, bo wyszły mi liczne bakterie. Także czekam [emoji4] Całkowity brak objawów u mnie, nawet piersi tylko lekko tkliwe.. czasem coś w brzuchu zakłuje zaboli i to by było na tyle...
A ja mam tak że nie mogę się dotknąć tak mnie bolą że aż spałam dziś w staniku bo jak ściąglam do kapania to masakra. Mam nadzieję przejdzie...

Hej dziewczyny[emoji3] trzymam kciuki za te co dzisiaj mają wizyty i te co na badania idą. Dla mnie najgorsza bedzie krzywa...i mam nadzieję że będę robic pozniej jak mi już te mdłości miną.
Mi właśnie mąż zadzwonił że mu ktoś w samochód uderzył...dobrze że jechał swoim ...nie lubię takich wieści [emoji853]

Hej dziewczyny[emoji3] trzymam kciuki za te co dzisiaj mają wizyty i te co na badania idą. Dla mnie najgorsza bedzie krzywa...i mam nadzieję że będę robic pozniej jak mi już te mdłości miną.
Mi właśnie mąż zadzwonił że mu ktoś w samochód uderzył...dobrze że jechał swoim ...nie lubię takich wieści [emoji853]
Ja teraz będę mieć wizytę 22.11,A 27.11 prenatalne

reklama
Dziękuję. Przynajmniej nauczyłam się jeść śniadania bo przed ciążą nigdy tak wcześnie nie jadłam. Najpierw była kawa szatan i fajki
Wow dawno temu palilam. Ja to uwielbialam palic. Potem 1 ciaza odrzucilo mnie i koniec. Czasami jeszcze mam taka chwile ze zapalilabym, zwlaszcza jak z dziewczynami sie spotykalam na jakims piwku. Ale zawsze piwtarzalam sobie ze nie ma co zaczynac. A Tobie łatwo przyszlo odrzucic? Wiem ze to cholerny nalog.

Do góry