Madelaine701
Fanka BB :)
No pewnie, jestem ciekawa czy dziś będę miała USG, wiem że na pewno na prenatalne będę się umawiaćA to spoko . Ale dasz znać jak było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie, jestem ciekawa czy dziś będę miała USG, wiem że na pewno na prenatalne będę się umawiaćA to spoko . Ale dasz znać jak było?
No to smacznego[emoji4]Nawet dobrze troszkę mdłości ale już się przyzwyczailam a teraz trzeba zamontować jakieś śniadanko bo mnie ssie....
Js to chyba jestem dziwna ale lubiłam robic krzywą. Tylko to czekanie mnie denerwowalo. Ale samo wypicie tego płynu nie bylo dla mnie problemem [emoji13]@Justyś30 @Madelaine701 za dzisiejsze wizyty kciuki zacisniete.
Witam z rana dziewczyny. Ja juz w labo. Czekam na pomiar krzywej i jeszcze nie wypilam a juz mnie mdli hehehe.
Jak tam u was, jak sie czujecie?
Powodzenia na badaniu, ja czuję się w sumie dobrze tylko coś dziś lenia mam strasznego@Justyś30 @Madelaine701 za dzisiejsze wizyty kciuki zacisniete.
Witam z rana dziewczyny. Ja juz w labo. Czekam na pomiar krzywej i jeszcze nie wypilam a juz mnie mdli hehehe.
Jak tam u was, jak sie czujecie?
Dziękuję. Przynajmniej nauczyłam się jeść śniadania bo przed ciążą nigdy tak wcześnie nie jadłam. Najpierw była kawa szatan i fajkiNo to smacznego[emoji4]
A ja mam tak że nie mogę się dotknąć tak mnie bolą że aż spałam dziś w staniku bo jak ściąglam do kapania to masakra. Mam nadzieję przejdzie...Hej [emoji6] ja już w pracy, a rano byłam na pobraniu. Tsh, progesteron i posiew moczu, bo wyszły mi liczne bakterie. Także czekam [emoji4] Całkowity brak objawów u mnie, nawet piersi tylko lekko tkliwe.. czasem coś w brzuchu zakłuje zaboli i to by było na tyle...
Ja teraz będę mieć wizytę 22.11,A 27.11 prenatalneHej dziewczyny[emoji3] trzymam kciuki za te co dzisiaj mają wizyty i te co na badania idą. Dla mnie najgorsza bedzie krzywa...i mam nadzieję że będę robic pozniej jak mi już te mdłości miną.
Mi właśnie mąż zadzwonił że mu ktoś w samochód uderzył...dobrze że jechał swoim ...nie lubię takich wieści [emoji853]
Wow dawno temu palilam. Ja to uwielbialam palic. Potem 1 ciaza odrzucilo mnie i koniec. Czasami jeszcze mam taka chwile ze zapalilabym, zwlaszcza jak z dziewczynami sie spotykalam na jakims piwku. Ale zawsze piwtarzalam sobie ze nie ma co zaczynac. A Tobie łatwo przyszlo odrzucic? Wiem ze to cholerny nalog.Dziękuję. Przynajmniej nauczyłam się jeść śniadania bo przed ciążą nigdy tak wcześnie nie jadłam. Najpierw była kawa szatan i fajki