Vivienne 1
Fanka BB :)
Hmmm pycha . Tylko nie mam tutaj chrzanu[emoji17]Uwielbiam ostatnio wszystkie surówki, muszę spróbować. U mnie dzisiaj buraczki z chrzanem królują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm pycha . Tylko nie mam tutaj chrzanu[emoji17]Uwielbiam ostatnio wszystkie surówki, muszę spróbować. U mnie dzisiaj buraczki z chrzanem królują
Na szkole rodzenia przy pierwszej ciąży położna nam mówiła, że jeśli to nie porodowe skurcze to się wycisnąć, a jeśli to porodowe to się wyregulują, zalecala kąpiel i melise jeśli się zaczną skurcze i nie będzie pewności czy to już .Jedna dziennie ok, ale pod koniec nie zaleca się , bo może hamowac skurcze porofowe
Link do: Melisa w ciąży – czy można ją pić bez obaw? Czy nie szkodzi dziecku? | TVN Zdrowie
Zróbcie badania i wtedy zdecydujecie czy i kiedy powrócić do starańMoje maleństwo już 3 raz zmienia termin [emoji24]
Potrzebujesz na pewno czasu, może jakiś urlop we dwoje, żeby odpocząć po tym wszystkim? Gdzieś w ciepłe kraje....Z jednej strony mam już dosyć a z drugiej myślę że się nie poddamy i dołączę jako mama 2019 ale nie czerwcowa ....
Nie macie polskich sklepów, żeby np taki w sloiczku kupić?Hmmm pycha . Tylko nie mam tutaj chrzanu[emoji17]
Wiesz ja na Korsyce mieszkam dokładnie . We Francji na kontynencie wiem że są sklepy. Natomiast tu na wyspie nie ma właśnieNa szkole rodzenia przy pierwszej ciąży położna nam mówiła, że jeśli to nie porodowe skurcze to się wycisnąć, a jeśli to porodowe to się wyregulują, zalecala kąpiel i melise jeśli się zaczną skurcze i nie będzie pewności czy to już .
Zróbcie badania i wtedy zdecydujecie czy i kiedy powrócić do starań
Potrzebujesz na pewno czasu, może jakiś urlop we dwoje, żeby odpocząć po tym wszystkim? Gdzieś w ciepłe kraje....
Nie macie polskich sklepów, żeby np taki w sloiczku kupić?
Jestem padnięta idę chyba spać, bo mi oczy lecą.. .
Dobrej nocy babeczki
Jaaaaa [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Melduje sie na pokladzie. Leze juz w lozku, gromada śpi, chwila oddechu. Dziewczyny ja mam jutro krzywą i boje sie jak cholera..... Na kolacje zjadlam salate zieloną z rzodkiewką i jogurtem naturalnym. I mnie cholera mdli. Ja nie wiem co mi sie dzieje moze to z nerwow.
@asiakkk94 glowa do gory Twoje aniolki nad Toba czuwaja. Poprostu maja w stosunku co do Ciebie wielki plan. I jeszcze to nie byl ten czas. Bede czekac na dzien kiedy tu wpadniesz i napiszesz dziewczyny "mamy to" i wszystko jest ok.
Dziewczyny piszecie o jedzeniu a mnie mdli ale przeczytalam szprotki i na jezyku czuje juz smak, masakra jak żyć ja sie pytam.
Z innej beczki ktoraś mamuska jutro wizytuje?
A ti ti robaczku. Kciuki zacisniete[emoji4][emoji4] Dobrze sie czujesz? Nic nie dolega ?Jaaaaa [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Dzięki. Czuje sie ogólnie dobrze, ale zjadlabym konia z kopytami. Chociaz nie powinnam tego chyba pisać, bo tyle z was ma ciagle mdłości [emoji19][emoji19][emoji19] no i jestem mega slaba. Nawet teraz zamiast jak człowiek polozyc sie do łóżka to musialam godzine zdrzemnąć sie na kanapie [emoji6]A ti ti robaczku. Kciuki zacisniete[emoji4][emoji4] Dobrze sie czujesz? Nic nie dolega ?
Ja mam wizytęMelduje sie na pokladzie. Leze juz w lozku, gromada śpi, chwila oddechu. Dziewczyny ja mam jutro krzywą i boje sie jak cholera..... Na kolacje zjadlam salate zieloną z rzodkiewką i jogurtem naturalnym. I mnie cholera mdli. Ja nie wiem co mi sie dzieje moze to z nerwow.
@asiakkk94 glowa do gory Twoje aniolki nad Toba czuwaja. Poprostu maja w stosunku co do Ciebie wielki plan. I jeszcze to nie byl ten czas. Bede czekac na dzien kiedy tu wpadniesz i napiszesz dziewczyny "mamy to" i wszystko jest ok.
Dziewczyny piszecie o jedzeniu a mnie mdli ale przeczytalam szprotki i na jezyku czuje juz smak, masakra jak żyć ja sie pytam.
Z innej beczki ktoraś mamuska jutro wizytuje?