Vivienne 1
Fanka BB :)
Zaciśnięte[emoji8]Ja już przed gabinetem , mój mąż się stresuje bardziej ode mnie gdzie na ogół to zawsze on mnie uspokaja, dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciśnięte[emoji8]Ja już przed gabinetem , mój mąż się stresuje bardziej ode mnie gdzie na ogół to zawsze on mnie uspokaja, dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Trzymam!!Ja już przed gabinetem , mój mąż się stresuje bardziej ode mnie gdzie na ogół to zawsze on mnie uspokaja, dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Trzymam kciuki [emoji6]Ja już przed gabinetem , mój mąż się stresuje bardziej ode mnie gdzie na ogół to zawsze on mnie uspokaja, dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Czytałam dyrdymały odnośnie przepowiadania płci z kształtu brzuszka i od razu na myśl mi przyszedł chłopiecJeszcze na morfologie trzeba byc na czczo.Wszystko orzed toba [emoji12] u mnie w 9 juz sie zaczęło [emoji12] zreszta wrzucalam tu foto z poczatku ciazy i obecnie [emoji12]Zobacz załącznik 915992Zobacz załącznik 915993
Duży juz mi sie nic w pierwszej ciazy z brzuchem nie sprawdzilo. Nawet mi nie opadl przed porodemCzytałam dyrdymały odnośnie przepowiadania płci z kształtu brzuszka i od razu na myśl mi przyszedł chłopiec
Trzymam[emoji110] napisz jak bylo [emoji4]Ja już przed gabinetem , mój mąż się stresuje bardziej ode mnie gdzie na ogół to zawsze on mnie uspokaja, dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Ty za granica to inaczej u was wyglada... a ktory masz tc ?A ja wczoraj właśnie miałam przez brzuch ale potem położna zapytała czy chcemy jeszcze lepiej widziec i zrobiła dołem. Ale najpierw przez brzuch bylo
Haha [emoji23] ale ze moj wyglada na chlopaka ? [emoji23] mam nadzieje ze sie mylisz [emoji23] zreszta nie wierze w takie rzeczy [emoji12]Czytałam dyrdymały odnośnie przepowiadania płci z kształtu brzuszka i od razu na myśl mi przyszedł chłopiec
Ja juz po pobraniu krwi, oby tylko wyniki byly dobre [emoji120]