Silje1008
Fanka BB :)
Właśnie czytałam że między 8-10 tygodniem może spaść lekko a u mnie według om wychodzi dzisiaj 8+5
I to jest ten powód : D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie czytałam że między 8-10 tygodniem może spaść lekko a u mnie według om wychodzi dzisiaj 8+5
Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?
Ja tak mialam niedawno az polecialam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok. Mysle ze to macica jest odpowiedzialna.Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?
Tak też się wtedy bardzo boję i mam czarne myśli....dziewczyny w pracy mówiły ze.do.12 tyg Tak je.bolało a ja dopiero 9+3Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?
Mi póki co gibka też nic o tym nie wspominałaCześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.
Czy wszystkie miałyscie to zlecone?
Ja w poprzednich jednego dnia miałam np 19000 a 48h później 12000 , a teraz odstęp 72h i w porównaniu do tego to niewiele spadła. Boże jak ja bym chciała żeby to było chwilowe załamanie betySpadek rzeczywiście maleńki, ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki. Rzeczywiście przy obumarłej ciąży, z tego co piszą spada raptownie i szybko beta