reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch? :(

Tez tak czaaami mam. Niestety w nocy zabolał mnie jakby mięsień brzucha? Jak synka podnosiłem z łóżeczka, może coś naciągnęłam?

Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch? :(
Ja tak mialam niedawno az polecialam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok. Mysle ze to macica jest odpowiedzialna.

Tak też się wtedy bardzo boję i mam czarne myśli....dziewczyny w pracy mówiły ze.do.12 tyg Tak je.bolało a ja dopiero 9+3

Spadek rzeczywiście maleńki, ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki. Rzeczywiście przy obumarłej ciąży, z tego co piszą spada raptownie i szybko beta
Ja w poprzednich jednego dnia miałam np 19000 a 48h później 12000 , a teraz odstęp 72h i w porównaniu do tego to niewiele spadła. Boże jak ja bym chciała żeby to było chwilowe załamanie bety

Hej dziewczyny witam w sobotę . Wstalam o ósmej dziś zjadłam śniadanko i włączył mi się z powrotem lezing ale myślę że trzeba w końcu wstać i się wziąć za robotę jakąś. Wypadałoby no nie? Jakieś pranko czy cus. Tym bardziej ze pogoda u mnie cudna. Słonko piekne. Zatem miłej soboty

reklama
Kobiety w ciazy powinny sie zdrowo odżywiać prawda? A ja od kilku dni ciagle jem tylko kanapki z serem a od wczoraj juz tylko z masłem...na nic innego nie moge patrzeć ;)

Do góry