Ja też!:*Mam nadzieję że tym razem moje maleństwo walczy :*
reklama
Anolik
Fanka BB :)
Biedna. Dużo zdrówka dla córki. Zazdroszczę, że chociaż możesz pić kawę, mi rośnie w buzi i wylewamCzesc wam .A u mnie dzisiaj dupiato do kwadratu .Starsza przywlekła grype .W jej pokoju oddzial zakaźny.Małą odizolowalam w drugim pokoju tak bardzo sie boje zeby jej nie złapało.dodatkowo po poludniu jade na budowe zobaczyc efekty pracy porobic zdj a nie chce mi sie strasznie.Nawet ulubiona kawa nie smakuje jak powinna .A zeby nie bylo za lekko mierzylam na czczo cukier i wyszlo .....102 .Az niedowierzalam i drugi raz sprawdzalam.Jak dojdzie nadcisnienie jak w poprzedniej ciazy to juz nie wiem ale chyba palne sobie w łeb.
Dziewczyny tabelke nowa wysle po poludniu jak na spokojnie wroce z dzialki .Ale jeszcze dzisiaj bedzie.
Dziewczyny ale dużo piszecie ale przynajmniej mam co czytać jak chwilę ominę
Ja też dzisiaj czuję się fatalnie. Głowa pęka do tego mdli mnie strasznie.
Ja będąc w 4 miesiacu ciąży brałam ślub i miałam wesele. Udało nam sie w 3 miesiące zorganizować ślub i byłam mega zadowolona, że nie musialam się stresować dłużej. Poszliśmy na żywioł.
Ja też brałam ślub w pierwszej ciąży i powiem wam że było super, byłam juz w czwartym/ piątym miesiącu, ból pleców ktory mialam idący do nogi ustapił i bawilam sie do rana wszystko ogarnelismy w
3 mce, a ze mielismy termin slubu w grudniu to wszystko bylo tansze bo juz nikt nie liczyl ze jeszcze dojdzie mu fucha np. Sala, Kierowca, makijazystka itp. Nigdy nie zalowalismy decyzji, wręcz odwrotnie po porodzie nie dość ze byłam gruba to nie mielibysmy z kim zostawic dziecka na wszystkie przygotowania do wesela i załatwienia, wiec nie wien kiedy bysny sie zebrali w sobie zeby wziac slub. No ale to tylko nasza teoria Poza tym wszystko zalezy od samopoczucia bo tak jak teraz sie czulam przez te 2 mce i zdychalam to smieje sie ze zadnego slubu bym nie zalatwila...
GratulacjeMelduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Dobry wieczór laski. Chciałam tylko powiedzieć że będę odzywać się częściej jak tylko ogarne wątek bo czytam od początku nie mogę się oderwać , fajnie się was czyta ,fajne babki jesteście. Miłego wieczoru
Ja tak samo
Hej Dziewczyny, czy mogę dołączyć? Zaczęłam 7t, termin wychodzi na koniec czerwca. Ten nowy stan jest ciągle tak dużą abstrakcją, że czasami zapominam, że jestem w ciąży. Nie jestem mocno wygadana, raczej cicho siedzę, ale strasznie się cieszę, że tu jesteście, i że macie takie same pytania i wątpliwości jak ja. W grupie będzie raźniej.
Witamy
Ja własnie dziewczyny tez chyba mam mini przełom w moim niejedzeniu, jem nadal tylko to co wydaje mi sie "bezpieczne" ale juz w wiekszych ilosciach i nie mam aż takich nudnosci wieczorem...i od dwoch dni mam troszke wiecej sily tzn po zalatwianiu spraw z moja czterolatka na miescie nie padlam w polowie drogi tylko autentycznie sprawialo mi frajde jeszcze mini szopping zaliczylismy co juz mnie mega zaskoczylo jakie to cudowne uczucie nie zdychac po kilku krokach!!! takze jest nadzieja dziewczyny ze to faktycznie minieod 2 dni nie mam mdłości wczoraj zaczęłam 10 tydzień w końcu jem śniadanie z apetytem [emoji7] oby tak dalej [emoji23][emoji23]
Anolik
Spadek rzeczywiście maleńki, ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki. Rzeczywiście przy obumarłej ciąży, z tego co piszą spada raptownie i szybko betaZastanawia mnie tylko bo w poprzednich ciążach kiedy stwierdzali obumarła ciążę to beta w 48 h leciała o połowę a tu z 41300 na 40900
Cześć dziewczyny. Życzę miłej soboty wszystkim! Ja natomiast obudziłam się z lekkim bólem brzucha, martwi mnie to że właśnie boli w ten sposób, prawie jak na @ lub w 1 dzień @. Czy Was też tak czasem pobolewa brzuch?
A nie masz terminu przypadkiem drugiej miesiaczki gdybys ja miala, ja tak mialam niedawno wieczorem i jak policzylam to akurat tak mi wyszlo bo tez mialam taki bol jak na okres, ale szybko przeszlo
Anolik
Właśnie nie, miałabym 4 listopada wg kalendarza. Ale lekarz mówił, żeby brać wtedy nospę i się n8e martwić...A nie masz terminu przypadkiem drugiej miesiaczki gdybys ja miala, ja tak mialam niedawno wieczorem i jak policzylam to akurat tak mi wyszlo bo tez mialam taki bol jak na okres, ale szybko przeszlo
reklama
Silje1008
Ja w pierwszej nie miałam Ale to było na NFZ teraz chodzę prywatnie więc myślę ze dostanę
Ja chodzę prywatnie, niestety na cytomegalie nie dostałam bo nie jest to obowiązkowe badanie:/ ale właśnie sobie uświadomiłam, ze muszę i tak dla spokoju zrobić chociaż z pierwszej ciąży wynik był, ze przechorpwalam. Ponoć to czasami się reaktywuje?