A który już tydzień. ?Do ilu jest norma? Twój wynik to już cukrzyca ciążowa? Jak się to leczy? Tabletki?
Z kawą Cię rozumiem. Ja od kilku tygodni nie mam zupełnie ochoty i na samą myśl mi niedobrze, a wcześniej piłam po dwie dziennie i aż mnie ssało.
Weszłam na wagę. 50,6 To jakieś -2. Do 12 tygodnia, jak tak dalek pójdzie, będę wyglądała koszmarnie. Niby nie wymiotuje, ale nie mam na nic ochoty
reklama
Ja nie mam na to badania w skierowaniu :OPiękny bobas, uwielbiam te foteczki [emoji5] Jeśli cukier 82 jest na granicy to chyba czas żebym zaczęła panikować [emoji29] sporo tych badań przed Tobą. ( ja np przeciwciała na cytomegalię mialam 492 [emoji15] [emoji15] zaskoczenie ogromne).
Wg usg 9...A który już tydzień. ?
Nati88
Fanka BB :)
Dziękuję. Ten lekarz z tych co wszystko przewidujeDzidzia super szkoda, ze trochę tych powtórek badań:/ no ale jak trzeba, to trzeba
Mi wczoraj 10 i wszystko przeszło może też za tydzień minieWg usg 9...
Pianistka1991
To może zrób prywatnie? Ja kiedyś miałam tego wirusa kompletnie nieświadoma.. Pewnie wszystko jest ok, ale nie zaszkodzi sprawdzić. Sporo to kosztuje, bo IgG i IgM trzeba zrobić - każde jakieś 20-30 zł.Ja nie mam na to badania w skierowaniu :O
Nati88
Dziękuję [emoji16]Piękna dzidzia:*
Nati88
No już byk [emoji6]Jaki już duży bobasek cudo
Może zrobię w takim razie. Chociaż to jeszcze więcej krwi do pobraniaTo może zrób prywatnie? Ja kiedyś miałam tego wirusa kompletnie nieświadoma.. Pewnie wszystko jest ok, ale nie zaszkodzi sprawdzić. Sporo to kosztuje, bo IgG i IgM trzeba zrobić - każde jakieś 20-30 zł.
reklama
Nati88
Ja to najchętniej ominęłabym krzywą [emoji6] no troszkę mnie zmartwił ten krwiak Ale mam nadzieję że się wchłonie.lekarz zupelnie inny . Mężczyzna [emoji6]Cudowna fasolka chcialabym miec cukier 82 hehehehhe .Niby dobrze sie czlowiek czuje a tu takie cyrki.Fajnie ze wizyta udana ,lekarz Cie uspokoił,to najważniejsze dla dzidzi.