Nati88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji3] ja jeszcze czekamMelduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji3] ja jeszcze czekamMelduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Super! Termin dzień po moich urodzinach [emoji39] [emoji39] [emoji39]Melduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Melduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Super wiesciMelduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Super! Gratulacje!Melduję się po wszystko jest ok, serduszko bije, ciąża z usg i z terminem miesiączki jest równa, dzidziuś ma 8,5 mm TP na 29.06.19
Weź... Ja proszę żeby wyjął paranie z suszarki i poskładał do szafy. Ale oczywiście wyjął i rzucił na kupe w łazience. Teraz wszystko muszę prasować. Wyjętego prosto z suszarki bym nie musiała, gdyby ładnie złożył ciuchy do szafy [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]Super! [emoji173]️ Gratulacje!
U mnie dziś kryzys wieczorny. Chciałam spędzić wieczór z tż, bo ostatnio zasypiam razem z córką, ale mnie wku.. rzył i jednak idę spać. Poprosiłam go by wyniósł pranie, poszłam się kąpać i co? Nietknięte!
Prawie mnie to do łez doprowadziło i juź go chciałam wyrzucić z domu, ale nie mam siły na awantury :/
I tak sobie myśle... Na co mi drugie dziecko... ;(
U mnie jest to samo. Mam zalecenie żeby leżeć a mąż wpada do domu i codziennie narzeka że nie posprzątane. Jak nie posprzątał dzień wcześniej, to niestety w kuchni brudno [emoji5]Weź... Ja proszę żeby wyjął paranie z suszarki i poskładał do szafy. Ale oczywiście wyjął i rzucił na kupe w łazience. Teraz wszystko muszę prasować. Wyjętego prosto z suszarki bym nie musiała, gdyby ładnie złożył ciuchy do szafy [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Ohooo, widzę, że dziś wieczór narzekania na mężów [emoji1] wczoraj napisałabym na ten temat baaaardzo długą wiązankę, ale dziś już mi przeszło [emoji39] [emoji39] [emoji39]U mnie jest to samo. Mam zalecenie żeby leżeć a mąż wpada do domu i codziennie narzeka że nie posprzątane. Jak nie posprzątał dzień wcześniej, to niestety w kuchni brudno [emoji5]