reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny jestem jestem. Troche zajeta bylam bo musialam kolezance z pracy pomoc ogarnianiem po mnie punktow do ktorych bedzie jezdzic za mnie i zleceń.
Dodatkowo czuje sie dupiato, humor taki sobie, spalabym non stop czy to sie kiedys skonczy?...
Tabelka gotowa czekam az @turkusova napisze kilka danych bo na pw napisala tylko ze chce byc a nie mam nawet jej terminu.Wiec jak tylko napisze to w sec wrzucam.
A wy jak sie czujecie? Dzisiaj jak weszlam tu przerazilo mnie ile mam do przeczytania 500 postow[emoji44][emoji44][emoji44]Zrobie sobie kawe i zaczne was nadrabiac bo nawet nie wiem ktora miala wizytę i jakie wiadomosci.
Mam nadzieje ze wszystkie sa nadal w dwupaku a jedna w 3paku[emoji23]
Dobrze, że jesteś, bo zaczęłam się martwić ...:)

Witam się i ja :) my już w domku. Z nerkami na szczęście u młodej wszystko ok. Po kroplowce stanęła na nogi i rozrabia w domu. Ja padnięta bo spanie na szpitalnym lozku z dzieckiem pod kroplowka to masakra. W poniedziałek mamy się zgłosić na ponowne usg bo Pani doktor coś się obraz wątroby nie podobał :(

Dzisiaj na obiad mamy powtórkę z wczoraj - barszczyk czerwony i ziemniaczki z biała kiełbaska i jarzynka z buraków. Rety ja na potęgę mogę jeść buraki [emoji23] Dzisiaj szykuje nam się maraton bajkowy pod kocem wiec może młoda będzie litościwa i da mi odpocząć
Buraki akurat bardzo zdrowe, i na krew dobre :) super, że mała już w domku :)

reklama
Do góry