Pianistka1991
Fanka BB :)
Nie, ja mam jednego Bąbelka [emoji39]Wow ktora taka szczesciara tez? Czyzby Ty kochana?
@Paradocsy 1402 będzie mamą bliźniąt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja mam jednego Bąbelka [emoji39]Wow ktora taka szczesciara tez? Czyzby Ty kochana?
Nie mam. Czytałam 3 lata temu. Na chomikuj.pl byłoA masz w pdf???
O super dziękiNie mam. Czytałam 3 lata temu. Na chomikuj.pl było
Pewnie ze by dalo. Ogarne to juz jutro bo dzisiaj nie dam rady. Dobry pomysl. [emoji109]@Ces a da radę tak zrobić żeby było datami porodów? Wtedy myślę będzie lepiej się czytać na poprzedniej grupie tak mieliśmy i było najlepiej
Dziewczyny nie chciałam nic mówić ale upewniam się coraz bardziej po objawach.. Mam początki rwy kulszowej
Wiem coś o tym jestem fizjoterapeuta m.in z zawoduPodpowiem z własnego doświadczenia. Masaż działa cuda i leżenie z nogami w kat prosty
Dobrze, że jesteś, bo zaczęłam się martwić ...Dziewczyny jestem jestem. Troche zajeta bylam bo musialam kolezance z pracy pomoc ogarnianiem po mnie punktow do ktorych bedzie jezdzic za mnie i zleceń.
Dodatkowo czuje sie dupiato, humor taki sobie, spalabym non stop czy to sie kiedys skonczy?...
Tabelka gotowa czekam az @turkusova napisze kilka danych bo na pw napisala tylko ze chce byc a nie mam nawet jej terminu.Wiec jak tylko napisze to w sec wrzucam.
A wy jak sie czujecie? Dzisiaj jak weszlam tu przerazilo mnie ile mam do przeczytania 500 postow[emoji44][emoji44][emoji44]Zrobie sobie kawe i zaczne was nadrabiac bo nawet nie wiem ktora miala wizytę i jakie wiadomosci.
Mam nadzieje ze wszystkie sa nadal w dwupaku a jedna w 3paku[emoji23]
Buraki akurat bardzo zdrowe, i na krew dobre super, że mała już w domkuWitam się i ja my już w domku. Z nerkami na szczęście u młodej wszystko ok. Po kroplowce stanęła na nogi i rozrabia w domu. Ja padnięta bo spanie na szpitalnym lozku z dzieckiem pod kroplowka to masakra. W poniedziałek mamy się zgłosić na ponowne usg bo Pani doktor coś się obraz wątroby nie podobał
Dzisiaj na obiad mamy powtórkę z wczoraj - barszczyk czerwony i ziemniaczki z biała kiełbaska i jarzynka z buraków. Rety ja na potęgę mogę jeść buraki [emoji23] Dzisiaj szykuje nam się maraton bajkowy pod kocem wiec może młoda będzie litościwa i da mi odpocząć
Od 12 tygodniaA od którego tygodnia może wykryć tętno?
Dziewczyny nie chciałam nic mówić ale upewniam się coraz bardziej po objawach.. Mam początki rwy kulszowej