reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej.. dziś mam kryzys...
Czuję się tak dobrze, że aż zaczęłam się martwić [emoji17] jestem załamana, że coś jest nie tak a pierwszą wizyta dopiero za tydzień [emoji17] nie ma opcji wcześniej, już błagałam recepcjonistkę o wcześniejszą wizytę ale nie ma szans bo mój ginekolog jest na szkoleniu wraca od wtorku do pracy i ma full pacjentek [emoji24]
Powiedzcie proszę że lepsze samopoczucie, nie oznacza że coś jest nie tak z fasolką... Dziś wg om 7+1..

Hej.. dziś mam kryzys...
Czuję się tak dobrze, że aż zaczęłam się martwić [emoji17] jestem załamana, że coś jest nie tak a pierwszą wizyta dopiero za tydzień [emoji17] nie ma opcji wcześniej, już błagałam recepcjonistkę o wcześniejszą wizytę ale nie ma szans bo mój ginekolog jest na szkoleniu wraca od wtorku do pracy i ma full pacjentek [emoji24]
Powiedzcie proszę że lepsze samopoczucie, nie oznacza że coś jest nie tak z fasolką... Dziś wg om 7+1..
Ja też mam dziś odziwo lepsze samopoczucie od rana sprzątam nawet mdłości nie mam piersi w ogóle mnie nie bolą ... Ale krwawienia niema także trzeba być dobrej myśli :)

Hej.. dziś mam kryzys...
Dobre samopoczucie to nie jest sygnał że coś jest nie tak. Osobiście znam osoby które w ciąży od początku czuły się super, zero objawów :) nie martw się na zapas

Hej.. dziś mam kryzys...
Oczywiście, że wszystko w porządku! To już kobieta w ciąży nie ma prawa do lepszego samopoczucia,hmmmm? [emoji39] [emoji39] [emoji39] też mam wizytę za tydzień (dokładnie w czwartek) a nie widziałam już swojej pchełki ponad 3 tyg! Glowa do góry! [emoji8]

Ja oglądałam przed pierwszym porodem a jak urodzilam to jeszcze czesciej. I zawsze płakałam jak juz pokazane bylo malenstwo. Od razu przypominało mi sie jak urodzil sie moj syn czy córka [emoji4]Ja jeszcze nikomu noe powiedzialam o 3 ciąży, ale myślę że sie nie zdziwia bo ja juz od roku pewnie gledzilam ze bedziemy miec jeszcze jedno dziecko [emoji16]Ja bylam w tym samym tygodniu i dniu ciazy i tez nie bylo widac. A usg tez nie bylo pierwszej mlodosci. Takze spokojnie bedzie dobrze. Ja mam wizyte w srode i wtedy to juz bedzie 8t4d to bedzie juz napewno widać serduszko.
Moze po porodzie mi się zmieni, albo jeszcze przed i będę chciał obejrzeć taki filmik. Aczkolwiek narazie wolę tego nie robić :)

O kurcze trzymaj się dzielnie.

@Szarlottka nigdzie nie uciekaj, my tu Cię chcemy. Hormony nam szaleją, każda ma odmienne zdanie. Obserwowałam wiele wątków ciążowych zanim zaszłam sama i wiem, że dziewczyny są drażliwe i ciągle będzie dochodzić do takich spięć i tyle. Każda z nas jest inna ma inne poglądy plus hormony, a sztuką jest właśnie akceptować się wzajemnie. Także bez takich ucieczek proszę ;)

@Paradocsy 1402 tyle szczęścia gratuluję maluchów:)

To prawda, Szarlotka zostań:)

Hej.. dziś mam kryzys...
No pewnie , że nie oznacza... Ja w ogóle nie miałam mdłości, wcześniej bolały mnie piersi a teraz już przestały i nie stresuje się tym. Każda ciąża jest inna , może Twój organizm już przyzwyczaił się do zmienionej gospodarki hormonalnej :) nic się nie martw, a już tym bardziej nie sugeruj się opiniami z różnych dziwnych stron

reklama
Oczywiście, że wszystko w porządku! To już kobieta w ciąży nie ma prawa do lepszego samopoczucia,hmmmm? [emoji39] [emoji39] [emoji39] też mam wizytę za tydzień (dokładnie w czwartek) a nie widziałam już swojej pchełki ponad 3 tyg! Glowa do góry! [emoji8]
Ale chociaż ją widziałaś, a ja jeszcze wcale... Zapewniali mnie że to nie będzie za późno na pierwszą wizytę więc ufnie czekam do wyznaczonego terminu [emoji17]

Do góry