reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ej dziewczyny czy wy też macie kompletny brak apetytu? Ja w sumie jeszcze dzisiaj nic nie jadłam, kompletnie nie mam ochoty :(
Ja jeszcze nie mam z apetytem problemu, zaraz bede jesc obiad a juz jadlam kanapki z szynka serem i ketchupem [emoji3]

Tz sie mnie dzis pyta jak my sie bedziemy kochac jak bede juz miala duzy brzuch [emoji23][emoji23] kurde sama nie wiem [emoji23]

Ej dziewczyny czy wy też macie kompletny brak apetytu? Ja w sumie jeszcze dzisiaj nic nie jadłam, kompletnie nie mam ochoty :(
Ja z apetytem nie mam większego problemu, ale od tygodnia jakoś tak zabawnie ciągnie mnie do śledzika [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Oby mi się to nie zmieniło, ponieważ od ponad roku jadłam regularne, zdrowe i niewielkie posiłki i po prostu weszło mi to w krew.
Oby i Tobie apetyt wrócił bo niezdrowo jest nie jeść [emoji17]

Ja jeszcze nie mam z apetytem problemu, zaraz bede jesc obiad a juz jadlam kanapki z szynka serem i ketchupem [emoji3]

Tz sie mnie dzis pyta jak my sie bedziemy kochac jak bede juz miala duzy brzuch [emoji23][emoji23] kurde sama nie wiem [emoji23]
Niejedna para sobie z tym poradziła - my też damy radę [emoji23]

Dzień dobry czerwcowki, jak tam u was ? [emoji3]
Strasznie dziś u mnie.... Wczoraj teściowa na urodzinach syna wpadła na genialny pomysł i otworzyła okno gdy młody w samym pampersie był i bluzce, bo jej było ciepło i całą noc miałam nieprzespaną.... Syn katar, kaszel okropny i ryk że hej :( jestem taka zła na nią że to jest masakra, bo przez jej bezmyślnosc mam w domu chore dziecko. Pozatym nadal nie chce mi się jeść i dalej zdarza mi się zapominać że jestem w ciąży...

Strasznie dziś u mnie.... Wczoraj teściowa na urodzinach syna wpadła na genialny pomysł i otworzyła okno gdy młody w samym pampersie był i bluzce, bo jej było ciepło i całą noc miałam nieprzespaną.... Syn katar, kaszel okropny i ryk że hej :( jestem taka zła na nią że to jest masakra, bo przez jej bezmyślnosc mam w domu chore dziecko. Pozatym nadal nie chce mi się jeść i dalej zdarza mi się zapominać że jestem w ciąży...
Oj [emoji849] no to musiało ci przewiac mlodego porzadnie [emoji849][emoji53] współczuję nocki, i zdrowka dla malucha [emoji8] i sily dla ciebie [emoji6]

A ja zaczynam sobie wkrecac ze cos jest nie tak bo wydaje mi sie ze cycki mi zmalaly [emoji849]

Dzień dobry czerwcowki, jak tam u was ? [emoji3]
Ja spałam w miarę spokojnie, ale po dość szybkim wstaniu z łóżka prawie się przewróciłam [emoji19] wczoraj wieczorem trochę mnie kłuło w brzuchu.. może przez dość intensywne sprzątanie, duże zakupy? Myślicie, że to zwolnienie tempa jest faktycznie takie ważne?

Współczuję, oby Młody szybko wrócił do zdrowia. A to, że zapominasz o ciąży to pewnie dlatego, że masz dziecko obok, które potrzebuje uwagi. Ja z kolei mimo licznych obowiązków ciągle myślę o tym moim nowym stanie.

reklama
Ja spałam w miarę spokojnie, ale po dość szybkim wstaniu z łóżka prawie się przewróciłam [emoji19] wczoraj wieczorem trochę mnie kłuło w brzuchu.. może przez dość intensywne sprzątanie, duże zakupy? Myślicie, że to zwolnienie tempa jest faktycznie takie ważne?
Ja sobie nie wyobrazam jakbym miala zwolnic tempo przy 4latku [emoji57] wczoraj najpierw 2h spacer a potem chwila odpoczynku i ciagle zabawy, gry w pilke,
biegi itp przez kolejne kilka godzin [emoji57][emoji6]

Oj pamietam jak ja tak miałam w pierwszej ciąży, na poczatku tylko krecilo mi sie w głowie a kilka dni pozniej juz mdlalam przynajmniej raz dziennie [emoji849]

Do góry