Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Powinnaś mieć następne od 9.11
Ale czy może mi dziś wystawic już do przodu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnaś mieć następne od 9.11
witamy trzymam kciuki żeby bylo po Twojej myśliNo przyznam szczerze że pierwsza reakcja i pierwsze dni załamanie jak to będzie , ale obecnie martwię się tylko o to żeby wszystko było dobrze ! No tylko dwa dni do spotkania i potwierdzenia co tam siedzi... Usg było robione bardzo wczesnie więc jest duże ryzyko że już może nie być 2 pęcherzyków
a jaka norma? w ciąży chyba normalne jest to, że wyniki są podwyższone?Jestem przerazona[emoji22] tsh 5,32[emoji22]
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...a jaka norma? w ciąży chyba normalne jest to, że wyniki są podwyższone?
odpinaj guzik ja tak robieJa w ogóle musze zakupic jakies spodnie ciazowe. Bo tylko w dwie pary sie mieszcze a i jedne zaczynaja mnie cisnąć. Mam je dzisiaj w pracy i niewygodnie mi siedziec przy biurku. Ale jak zaczne w takich ubraniach chodzic to wszyscy sie zaraz zorientują a musze przynajmniej do przyszlego czwartku wytrzymac.
Chyba jak igm jest dodatnie to właśnie przechodzisz coś?Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
aaa....no to za wysokie rzeczywiście...spokojnie Kamila już jutro się dowiesz co i jakW ciąży powinno byc 2 albo i mniej...
Chyba dzień do przodu i dzien do tyłu. Ale ja pewności nie mamAle czy może mi dziś wystawic już do przodu?
Właśnie juz to zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16] dobrze ze mam dzisiaj dluzsza i luzniejsza bluzkęodpinaj guzik ja tak robie