chce testować koło 5.10 bo wcześniej po co????? jak @ ma przyjść przyjdzie regularnie bo u mnie jak w zegarkuOhh ile razy juz mialam wszystkie mozliwe objawy || a i tak @ przychodziła[emoji57]
Ale mam nadzieje ze u ciebie to bedzie TO [emoji3]
Kiedy testujesz ?
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja powiem Wam szczerze, że mnie denerwują jakiekolwiek objawy. Bo z nimi to tylko sie nakręcamy, że to na bank to! Że teraz się udało itp. a potem i tak @. I dołek i płacz [emoji24]
U mnie tylko przeziębienie. Katar, ćmienie w głowie, od rana dzwoniło mi w uszach.
Na ciąże nie mam żadnych objawów oprócz kremowego śluzu. I tyle.
U mnie tylko przeziębienie. Katar, ćmienie w głowie, od rana dzwoniło mi w uszach.
Qziem
Zaciekawiona BB
Od lutego 2015, stwierdzilismy ze sie nie zabezpieczamy i co ma byc to bedzie. Od dwoch ostatnich cykli jednak czulam, ze to jest juz ten moment, ze jak sie nie uda naturalnie to wezme clo.Witaj [emoji137] gratuluje[emoji3]
Dlugo się staraliscie ?
Hmmmm, liczac od lutego 2015 bylby jakis 42cs. Ale nie licze w ten sposob. W sumie wlasnie w tym cyklu przycisnelismy razem z mierzeniem temperatury, suplementacja, zdrowa dieta i ruchem.Zrobic moze ale może niczego jeszcze nie wybadac, ja w poprzedniej ciąży poszłam w 4+2 i było widać tylko mini mini pęcherzyk
Witaj w którym cyklu się wam udało
Kaamilaaa
Noo to jeszcze sporo czasu [emoji6] pewnie jesteś niecaly tydzien po owu więc musisz czekać [emoji6]i raczej nie szukaj jeszcze objawów bo sie tylko nakrecasz a na objawy kilka dpo raczej za wcześnie [emoji6]chce testować koło 5.10 bo wcześniej po co????? jak @ ma przyjść przyjdzie regularnie bo u mnie jak w zegarku
Współczuję choroby [emoji58] zdrowka dla ciebie i synka [emoji11]Ja powiem Wam szczerze, że mnie denerwują jakiekolwiek objawy. Bo z nimi to tylko sie nakręcamy, że to na bank to! Że teraz się udało itp. a potem i tak @. I dołek i płacz [emoji24]
Ja juz mam same objawy okresowe wiec nawet nie mam czym sie nakrecac [emoji6]
Qziem
Zaciekawiona BB
Ja powiem Wam szczerze, że mnie denerwują jakiekolwiek objawy. Bo z nimi to tylko sie nakręcamy, że to na bank to! Że teraz się udało itp. a potem i tak @. I dołek i płacz [emoji24]
Hej. Co do tych objawow, to one naprawde moga byc mylace. Ja wcale zwiekszonej ilosci sluzu nie mam, a temperatura ciazowa u mnie dzisiaj to 36.8. Naczytalam sie, ze musi byc ponad 37 a niektore kobiety maja niska ptc i tych magicznych 37 sie nie przekracza.
Trzymam za Ciebie kciuki. Poki nie przychodzi @ to wszytko sie moze zdarzyc.
Zalaczam moj wykres temperatury i wysylam fluidki mam nadzieje, ze beta dzisiaj bedzie ladna.
Załączniki
Daj znać jak dostaniesz wyniki betyHej. Co do tych objawow, to one naprawde moga byc mylace. Ja wcale zwiekszonej ilosci sluzu nie mam, a temperatura ciazowa u mnie dzisiaj to 36.8. Naczytalam sie, ze musi byc ponad 37 a niektore kobiety maja niska ptc i tych magicznych 37 sie nie przekracza.
Trzymam za Ciebie kciuki. Poki nie przychodzi @ to wszytko sie moze zdarzyc.
Zalaczam moj wykres temperatury i wysylam fluidki mam nadzieje, ze beta dzisiaj bedzie ladna.
martoosia04
Ja jak patrzę na moj wykres to widzę wiecej dołków niż tych większych temp i wróżę sobie tylko porażkę [emoji23]
Bedzie dobrze na 100%Czesc dziewczyny!
Po raz pierwszy pisze na jakimkolwiek forum, ale musze sie wygadac, bo az mnie roznosi od srodka a narzeczonemu powiem w nasza rocznice za 3 dni.
JESTEM W CIAZY!
Dzisiaj 15dpo, test pozytywny, przewidywany termin na 4.06 (z @ na 31.05).
Pierwsza, wyczekana, na tonie suplementow. Choruje na PCOS, IO i NT. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i tego tez Wam zycze.
Ola
Ostatnia edycja:
Byłam u lekarza! Duphaston luteina acard i zastrzyki w brzuch! Niestety poronienia nawykowe wiec tym razem.mnie.lekarz zabezpieczył ze hej . Czekam do wizyty 10.10
reklama
martoosia04
Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.