reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
I nie dostajesz świra w domu? :) Bo ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić :/
Znajduje sobie zajęcia, albo gdzieś idę, albo domu coś ogarnę , oglądam filmy, gram w gry jakoś póki co leci czas :)
Dokładnie jak ja [emoji111] ;)
Dziewczyny te ktore jesteście w pierwszej ciąży, wy sie cieszcie tym czasem i spokojem [emoji6] tym bardziej jak sie dobrze czujecie i z ciąża wzystko jest ok [emoji6]
Ja w pierwszej ciąży chodzilam jeszcze do szkoly, caly czas bylam aktywna, jezdzilam rowerem, chodziłam dziennie po kilka km, wiele ksiazek, artykułów czytalam nt dzieci, rodzicielstwa, kp i ogólnie wszystkiego co zwiazane z ciaza i noworodkiem[emoji6]
Teraz nie mam zbytnio czasu dla siebie [emoji6] fajnie jest jak akurat tz ma tydzien wolnego to moge sie zdrzemac popoludniu czy cokolwiek a tak to z mlodym nie da rady [emoji6]
laski czy Wy tez tak duzo jecie? ja bym mogla ciagle jesc;/
Ja jem normalnie, tak jak przed ciążą
Hej dziewczyny jestem tu od początku z wami ale nie odzywałam się jeszcze strasznie się boje o ciaze. Mam już pierwsza córkę ma 4 lata druga ciąża Poronina w lipcu 10 tydzień przestało bić serce żadnych objawów nie miałam. A teraz 8 tydzień serduszko bije od 5.4 dni raz już wylądowałam w szpitalu z mocnym krwawieniem [emoji21] ciągle plamie ale wczoraj się okazało że mam polipa. Jestem od wczoraj na L4 bo chodziłam do pracy bo kończyła mi się umowa niestety nie przedłużyli jej ... Także od dziś leniuchuje choć ciężko bo niedobrze mi ciągle a córka chora i chcę się bawić . Wczoraj na wizycie bąbelek miał 1.7 cm serduszko boli termin na 20 czerwca ale ze względu na cesarkę 6 czerwca córka jest z 1 czerwca ;) mam nadzieję że zostanę z wami do końca
Witaj [emoji257]

reklama
Hej dziewczyny jestem tu od początku z wami ale nie odzywałam się jeszcze strasznie się boje o ciaze. Mam już pierwsza córkę ma 4 lata druga ciąża Poronina w lipcu 10 tydzień przestało bić serce żadnych objawów nie miałam. A teraz 8 tydzień serduszko bije od 5.4 dni raz już wylądowałam w szpitalu z mocnym krwawieniem [emoji21] ciągle plamie ale wczoraj się okazało że mam polipa. Jestem od wczoraj na L4 bo chodziłam do pracy bo kończyła mi się umowa niestety nie przedłużyli jej ... Także od dziś leniuchuje choć ciężko bo niedobrze mi ciągle a córka chora i chcę się bawić . Wczoraj na wizycie bąbelek miał 1.7 cm serduszko boli termin na 20 czerwca ale ze względu na cesarkę 6 czerwca córka jest z 1 czerwca ;) mam nadzieję że zostanę z wami do końca
Qrcze mam podobnie jak Ty . Tez plamienie a dzis troszke wiecej krwi . Bardzo psychicznie jestem wykonczona . Tylko nie wiem czy moja aplikacja cos zle liczy bo ja mam termin na 23 a jestem w 6 tyg . A Ty piszesz ze w 8 . I jeszcze mam pytanie bo termin porodu mamy podobny i moj dzidzia w niedziele mial 4 mm a pecherzyk ciazowy 1.7 cm . A u Ciebie dzidzius juz ma 1.7 cm ? Czy powinnam sie martwic bo rozbieznosc jest bardzo duza

Do góry