reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A u nas chyba [emoji173]️ w czas. Bo śluz biało-kremowy już, testy owu znów pokazują 108 poziom LH.
Ale chyba i tak poprawimy dla spokoju sumienia.

reklama
Cześć dziewczyny.

Co u Was? Jak samopoczucia? U mnie wczoraj [emoji173]️ były. Dwa dni pod rząd chyba już powinny dać fajny efekt ;)

U mnie pochmurnie od rana :/ szaro i brzydko. A od dziś 3 zmiany mam na popołudnie a strasznie ich nie lubię.

Hej!! U mnie pogoda do kitu i samopoczucie tez :( gardło i głowa boli.. Chyba się zwolnię prędzej do domu z pracy..
Ogólnie to dziwie się bo jestem dopiero kilka dni po owulacji, a już czuje kłucie w piersiach i są mega spuchnięte :o

A u mnie testu owu znów ciemnieją [emoji33] chwilowy spadek i znów ciemnieją. Chyba czeka mnie mocny maraton [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ [emoji23] byle chłopa nie wymęczyć ;)

A u mnie testu owu znów ciemnieją [emoji33] chwilowy spadek i znów ciemnieją. Chyba czeka mnie mocny maraton [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ [emoji23] byle chłopa nie wymęczyć ;)
Dzialaj dalej [emoji3]
U nas co najmniej do soboty codziennie [emoji173] o ile tz nie bedzie zbyt zmeczony [emoji57]

reklama
Do góry