reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja za tydzien bede testowac wczoraj wedlug testow owu mialam dni najlepsze do akcji[emoji846][emoji846] Mysle ze bedzie dobrze nie nakrecamy sie co bedzie to bedzie. Ja na szczescie wolne mam opierniczam sie caly tydzien. Jedni maja urlopy w wakacje ja zawsze wolalam we wrzesniu. Nie wiem jak u was ale jedna z moich corek (13 lat) wykancza mnie psychicznie. Balagarniarstwo i pyskowanie doprowadzi mnie chyba do zawalu. Czasami wymiekam.

@Ces to dopiero co miałaś owu i juz za tydzien testujesz ? Nie za szybko ? [emoji6]
U mnie dzis 12dc, z racji tego ze jak sie pakowalam przed wyjazdem zapomnialam termometru to nie mierze temperatury i nie wiem kiedy owu, teoretycznie moze byc 12-16dc wiec teraz jest kilka dni na dzialania [emoji3]
Moj młody co prawda dużo mlodszy ale tez czasami ciężko byc spokojnym, jak balagani czy rozrabia, teraz jeszcze znow przez prawie dwa miesiace bedzie rozpieszczany przez babcie bo u tz rodzicow jesteśmy no to sobie pozwala na wiecej ale staram sie go hamować [emoji57]

Wiem ze wczesnie ale z czystej ciekawości wykonam[emoji23] pozniej poprawie. [emoji846]

Cześć dziewczyny.
Przycupnę, jeśli pozwolicie. Bardzo nastawialiśmy się z moim M. na maj, niestety nie wyszło. To może czerwiec. [emoji848]

Mam 31 lat, staramy się o dzidzię nr 3. Dobrej pory mamy 2 synów i marzymy o córce teraz. Wlasnie jestem w trakcie owu, wczoraj były [emoji173]️ dziś poprawiamy i mamy nadzieję, że tym razem się uda [emoji1307][emoji1307]

Trzymam kciuki za nas wszystkie.

@Kaamilaaa znów testujemy w jednym czasie ;)

Hej @martoosia04 [emoji4]
Obyśmy tym razem obie pozytywnie zatestowaly [emoji6]
Do mojego testowania 26.09 jeszcze ryle czasu, najpierw trzeba podzialac [emoji3]

U mnie wlasnie owu idzie. Wczoraj działaliśmy, dziś poprawimy. Teraz to już musi się udać. [emoji1307] Zobaczymy jak pójdą testy owu, najwyżej [emoji173]️ zaliczymy 3 dni z rzędu ;)
IMG_2494.JPG

Załączniki

• IMG_2494.JPG
    IMG_2494.JPG
    249,7 KB · Wyświetleń: 1 708
@martoosia04 hej hej. Zapraszamy[emoji846]Widze wy sie znacie juz. Ja mam dwie córy liczymy na syna ale ale jesli bedzie kokejna dziewucha tez bede sie cieszyc.

reklama
U mnie wlasnie owu idzie. Wczoraj działaliśmy, dziś poprawimy. Teraz to już musi się udać. [emoji1307] Zobaczymy jak pójdą testy owu, najwyżej [emoji173]️ zaliczymy 3 dni z rzędu ;)
Zobacz załącznik 896459
No to dzialajcie dzialajcie [emoji3]
Ja teraz nie wiem kiedy owu i jakos tak mi dziwnie no ale co zrobić [emoji57] przypuszczam ze moze byc nawet dzis albo najpóźniej w 17dc [emoji57]

Do góry