Madelaine701
Fanka BB :)
Mi dziś wyjątkowo brzuszek dokucza, pobolewa, niby delikatnie, ale strasznie mnie to niepokoi, wolałabyn tego nie czuć i się nie martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak się to dokładnie nazywa? Jest tamwit D?Ja biore zestaw witamin i tam juz jest kwas
Tez mnie dzis caly dzien brzuch pobolewa, kluje jakby ktos mi szpilki wbijal..Mi dziś wyjątkowo brzuszek dokucza, pobolewa, niby delikatnie, ale strasznie mnie to niepokoi, wolałabyn tego nie czuć i się nie martwić
Ja biore w tym zestawie i dodatkowo chela mag b6 mama[emoji6]A bierzecie dodatkowo magnez? Mi lekarz zalecił magneB6 trzy razy dziennie. Wcześniej tez brałam ale tylko jedna
Ja biorę pregnę plus ale tam nie ma magnezuTez mnie dzis caly dzien brzuch pobolewa, kluje jakby ktos mi szpilki wbijal..Ja biore w tym zestawie i dodatkowo chela mag b6 mama[emoji6]
Ja biorę feminovit dhaJa biorę pregnę plus ale tam nie ma magnezu
Doppelherz aktiv mama premium [emoji6] witamina d oczywiscie jest [emoji6]A jak się to dokładnie nazywa? Jest tamwit D?
Dziś już parę razy latałam patrzeć czy przypadkiem okresu nie dostalam, bo tak jak na okres mnie pobolewa, a teraz jakbym nie była w ciąży to miała bym akuratTez mnie dzis caly dzien brzuch pobolewa, kluje jakby ktos mi szpilki wbijal..Ja biore w tym zestawie i dodatkowo chela mag b6 mama[emoji6]
Ja biore to i to i w witaminach i w dodatkowym magnezie mam po 100mg, czyli tak jak we wskazaniach przyjmuje 200mg dziennie[emoji6]Ja biorę pregnę plus ale tam nie ma magnezu
A bierzecie dodatkowo magnez? Mi lekarz zalecił magneB6 trzy razy dziennie. Wcześniej tez brałam ale tylko jedna