Mnie cały czas pobolewa jakbym miała zaraz okres dostać, ale moja ginekolożka powiedziała, że to normalneDziś już parę razy latałam patrzeć czy przypadkiem okresu nie dostalam, bo tak jak na okres mnie pobolewa, a teraz jakbym nie była w ciąży to miała bym akurat
reklama
Dziewczyny kolezanka z pracy właśnie była.u ginki i wspomniała że ja pobolewa ząb. Powiedziała jej żeby koniecznie szla do dentysty bo stan zapalny i bol gorszy dla dziecka niz wszystko razem wziete co robi dentysta I ze moze znieczulac i robic co trzeba bo gorzej miec cos nie tak z dziaslem lub zebem..a ja od dziś czuje swędzenie jakby w dziąsła po kanałowce..
Może zle został ten ząb wyleczony ale.nie sprawdzę tego bez przeswietlenia...
Lu_cy
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj mojemu mówiłam że wolałabym nie czuć tego bólu. Bo jednak ból brzucha kojarzy się z czymś niedobrym. Ale mówił mi że to jest normalne i żeby nie panikowaćDziś już parę razy latałam patrzeć czy przypadkiem okresu nie dostalam, bo tak jak na okres mnie pobolewa, a teraz jakbym nie była w ciąży to miała bym akurat
Madelaine701
Trochę mnie to uspokaja jak dziewczynki tu piszą, że też tak maja i że to normalneMnie cały czas pobolewa jakbym miała zaraz okres dostać, ale moja ginekolożka powiedziała, że to normalne
Kaamilaaa
Tez zawsze gin mi mowila ze gorszy nie wyleczony zab niz znieczulenie i cala wizyta u dentysty... dlatego tak wazne jest zeby zeby wyleczyc przed ciążą... no ale jak w ciazy sie cos dzieje to spokojnie mozna isc, mozna dostac odpowiedznie znieczulenie.. przeswietlenie tez mozna zrobic, wazne żeby miec specjalna oslone na brzuch[emoji6]Dziewczyny kolezanka z pracy właśnie była.u ginki i wspomniała że ja pobolewa ząb. Powiedziała jej żeby koniecznie szla do dentysty bo stan zapalny i bol gorszy dla dziecka niz wszystko razem wziete co robi dentysta I ze moze znieczulac i robic co trzeba bo gorzej miec cos nie tak z dziaslem lub zebem..a ja od dziś czuje swędzenie jakby w dziąsła po kanałowce..
Tylko.że jak tam już byl ząb leczony kanałowo i coś poszło nie tak to tylko powtórne leczenie kanalowe Kurde zaczynam lapac schizyTez zawsze gin mi mowila ze gorszy nie wyleczony zab niz znieczulenie i cala wizyta u dentysty... dlatego tak wazne jest zeby zeby wyleczyc przed ciążą... no ale jak w ciazy sie cos dzieje to spokojnie mozna isc, mozna dostac odpowiedznie znieczulenie.. przeswietlenie tez mozna zrobic, wazne żeby miec specjalna oslone na brzuch[emoji6]
Kaamilaaa
Jesli trzeba bedzie sprawdzić to lepiej to zrobić [emoji6] ale to pewnie nic takiego [emoji6]Tylko.że jak tam już byl ząb leczony kanałowo i coś poszło nie tak to tylko powtórne leczenie kanalowe Kurde zaczynam lapac schizy
Mnie osobiscie czesto zeby i dziąsła pobolewaja a jednak wszystko jest ok [emoji6]
Ja-ga
Pięknie!Ja już po... Wszytko ładnie serduszko bije... Następna wizyta 28.11. Ależ mi ulzylo...
reklama
Silje1008
Ja już powoli dostaje wyniki badań online i wszystko w normie. Do środowego usg trzyma mnie fakt, że dzisiejsza beta to prawie 40 tysięcy Dziewczyny, czy glukoza 85,60 to dobry wynik?
Tak, dobry