reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny kolezanka z pracy właśnie była.u ginki i wspomniała że ja pobolewa ząb. Powiedziała jej żeby koniecznie szla do dentysty bo stan zapalny i bol gorszy dla dziecka niz wszystko razem wziete co robi dentysta I ze moze znieczulac i robic co trzeba bo gorzej miec cos nie tak z dziaslem lub zebem..a ja od dziś czuje swędzenie jakby w dziąsła po kanałowce..
Może zle został ten ząb wyleczony ale.nie sprawdzę tego bez przeswietlenia...

Dziś już parę razy latałam patrzeć czy przypadkiem okresu nie dostalam, bo tak jak na okres mnie pobolewa, a teraz jakbym nie była w ciąży to miała bym akurat
Ja też dzisiaj mojemu mówiłam że wolałabym nie czuć tego bólu. Bo jednak ból brzucha kojarzy się z czymś niedobrym. Ale mówił mi że to jest normalne i żeby nie panikować

Dziewczyny kolezanka z pracy właśnie była.u ginki i wspomniała że ja pobolewa ząb. Powiedziała jej żeby koniecznie szla do dentysty bo stan zapalny i bol gorszy dla dziecka niz wszystko razem wziete co robi dentysta I ze moze znieczulac i robic co trzeba bo gorzej miec cos nie tak z dziaslem lub zebem..a ja od dziś czuje swędzenie jakby w dziąsła po kanałowce..
Może zle został ten ząb wyleczony ale.nie sprawdzę tego bez przeswietlenia...
Tez zawsze gin mi mowila ze gorszy nie wyleczony zab niz znieczulenie i cala wizyta u dentysty... dlatego tak wazne jest zeby zeby wyleczyc przed ciążą... no ale jak w ciazy sie cos dzieje to spokojnie mozna isc, mozna dostac odpowiedznie znieczulenie.. przeswietlenie tez mozna zrobic, wazne żeby miec specjalna oslone na brzuch[emoji6]

Tez zawsze gin mi mowila ze gorszy nie wyleczony zab niz znieczulenie i cala wizyta u dentysty... dlatego tak wazne jest zeby zeby wyleczyc przed ciążą... no ale jak w ciazy sie cos dzieje to spokojnie mozna isc, mozna dostac odpowiedznie znieczulenie.. przeswietlenie tez mozna zrobic, wazne żeby miec specjalna oslone na brzuch[emoji6]
Tylko.że jak tam już byl ząb leczony kanałowo i coś poszło nie tak to tylko powtórne leczenie kanalowe :( Kurde zaczynam lapac schizy :(

Tylko.że jak tam już byl ząb leczony kanałowo i coś poszło nie tak to tylko powtórne leczenie kanalowe :( Kurde zaczynam lapac schizy :(
Jesli trzeba bedzie sprawdzić to lepiej to zrobić [emoji6] ale to pewnie nic takiego [emoji6]

Mnie osobiscie czesto zeby i dziąsła pobolewaja a jednak wszystko jest ok [emoji6]

reklama
Do góry