Anolik
Fanka BB :)
I my czekamy na info [emoji6]Czekam... Zawału dostanę za chwilę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I my czekamy na info [emoji6]Czekam... Zawału dostanę za chwilę
Super. Możesz już być spokojniejsza[emoji11]Ja już po... Wszytko ładnie serduszko bije... Następna wizyta 28.11. Ależ mi ulzylo...
Super! Same dobre wiadomości [emoji6]Dziewczyny ja już po wizycie, serduszko bije. Plamieniem mam się nie stresować póki jest brunatne/ brązowe to nic się nie dzieje
Oby tak dalej!Ja już po... Wszytko ładnie serduszko bije... Następna wizyta 28.11. Ależ mi ulzylo...
Super cieszę sięJa już po... Wszytko ładnie serduszko bije... Następna wizyta 28.11. Ależ mi ulzylo...
Mnie też super że u Ciebie też w porządkuJa już po... Wszytko ładnie serduszko bije... Następna wizyta 28.11. Ależ mi ulzylo...
Super ze dobre wyniki [emoji6] glukoza jak najbardziej ok [emoji6]Ja już powoli dostaje wyniki badań online i wszystko w normie. Do środowego usg trzyma mnie fakt, że dzisiejsza beta to prawie 40 tysięcy Dziewczyny, czy glukoza 85,60 to dobry wynik?
Ja tak się dziś śmiałam że aż mnie też zakułoDziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?