reklama
turkusova
Fanka BB :)
Powodzenia [emoji256]Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
green_parsley
O rany miałam pisać to samo. Za 10 min wychodzę z pracy i idę spacerkiem prosto do lekarza[emoji85]Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
Konwalia90
Stokrotka i Green trzymam za was kciuki!
Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Możesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]Stokrotka i Green trzymam za was kciuki!
Przezorny zawsze ubezpieczony, a i jak profesjonalnie będziesz wyglądać [emoji6]
Nat Bluebell
Czasem tak, albo jak kaszlnę.Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?
Powodzenia na wizytach dziewczyny!
Kaamilaaa
Tak, i jak podnosze ręce mam tak samo. A dzis to już całkiem caly dzien kluje mnie cale podbrzusze tak jakby ktos mi szpilki wbijal [emoji57]Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?
Ja robie od czasu [emoji6] bo przeciez mozna robic w ciąży [emoji6]Stokrotka i Green trzymam za was kciuki!
Będzie dobrze!:*Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
reklama
Konwalia90
Noo chyba bede musiala zakupic maseczke i rekawiczki najwyzej sąsiadki ktorym robie paznokcie będą sie ze mnie smiacMożesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]
Przezorny zawsze ubezpieczony, a i jak profesjonalnie będziesz wyglądać [emoji6]