reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Stokrotka i Green trzymam za was kciuki! :)

Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?

Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Możesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]
Przezorny zawsze ubezpieczony, a i jak profesjonalnie będziesz wyglądać [emoji6]

Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?
Tak, i jak podnosze ręce mam tak samo. A dzis to już całkiem caly dzien kluje mnie cale podbrzusze tak jakby ktos mi szpilki wbijal [emoji57]

Ja robie od czasu [emoji6] bo przeciez mozna robic w ciąży [emoji6]

reklama
Możesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]
Przezorny zawsze ubezpieczony, a i jak profesjonalnie będziesz wyglądać [emoji6]
Noo chyba bede musiala zakupic maseczke i rekawiczki :) najwyzej sąsiadki ktorym robie paznokcie będą sie ze mnie smiac :)

Do góry