reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hey dziewczyny, jestem aktualnie w 6 tygodniu ciąży, przewidywany termin porodu wg kalkulatora to 29 czerwca. Wizytę u ginekologa mam dopiero 8 listopada. Proszę powiedzcie mi, jakie badania powinnam wykonać na początku ciąży? Coś oprócz bety, morfologii, badania moczu i glukozy?
Te z Was, które pracują: kiedy jest najlepszy momemnt na zawiadomienie pracodawcy o ciąży? Jestem nauczycielem i mam umowę na czas nieokreślony, więc absolutnie nie obwaiam się o zwolnienie;) Ogólnie opinie na ten temat są podzielone, jedni mówią, że należy poczekać chociażby do 3'ego miesiąca, bo niestety w pierwszym trymestrze dużo może się zdarzyć. Inni natomiast radzą, by powiedzieć jak najszybciej. Jakie jest Wasze zdanie? ;)
Cześć, gratuluję! A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja też termin mam na 29.06.16 a z kalkulatora wypada mi 5 tc +2, ostatnia miesiączka 22.09.18

reklama
reklama
Dziewczyny a może któraś była by chętna zrobić tabelkę w excelu z naszymi danymi, imię, termin porodu itp :) wiem, że przedstawiałyście się w innej zakładce, ale może to by było później czytelniejsze jak się będziemy rozpakowywać??

Do góry