reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A najgorsze ze wizyta dopiero wieczorem... A ja po takich przejściach do tej pory to jakoś sceptycznie nastawiona... Do 12tyg do.pewnie będę się bać bardzo a taka obawa na 100%przejdzie jak maluszek będzie już z nami

A najgorsze ze wizyta dopiero wieczorem... A ja po takich przejściach do tej pory to jakoś sceptycznie nastawiona... Do 12tyg do.pewnie będę się bać bardzo a taka obawa na 100%przejdzie jak maluszek będzie już z nami
Musimy się wspierać dziewczyny :) razem damy radę. Ja mam wizytę na 18.40 mam nadzieję że u dzidziulka wszystko w porządku

Ja ostatnio doszłam do wniosku ze decydujac sie na dziecko decedujemy sie na ogromny stres ktory nas nie opusci juz nigdy. Na poczatku czy z ciaza wszytsko ok, czy nie poronie, czu bedzie sie dobrze rozwijac, jak pojdzie porod, jak sobie poradze z niemowlakiem, czy da sobie rade w przedszkolu szkole itp.itd

A ja jutro na te wyniki...juz sie boję...
A potem umowie sobie wizyte na przyszly poniedziałek lub środę, zalezy kiedy beda wszytkie wyniki

reklama
Do góry