Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Ale mi się trafiło! 3 pary spodni H&M w moim rozmiarze za 60zl babeczka mi dzisiaj podrzuci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja mam podobną sytuacje z babcia, to znaczy od 3 tygodni jest w szpitalu i jest w bardzo ciężkim stanie. Najgorze ze bardzo cierpi a lekarze nie mogą za bardzo nic z tym zrobic. Strasznie mnie to boli bo ja wiekszosc zycia u babci mieszkalam i jestem z nią bardzo zzytaHej dwupaki ja mam dzisiaj wizje cały dzień spędzić w lozku. Przyniosłam już kilka gier żeby młoda miała zajęcie i mam nadzieje ze wiernie będzie mi towarzyszyć pod kocem w nocy dostałam info ze moja babcie karetka zabrała z krwi wszystkie wyniki idealne wiec nadal nie wiadomo co jej jest. Gdzieś tam z tylu głowy siedzi powiedzenie ze życie kołem się toczy ktoś się rodzi ktoś umiera i coraz bardziej się boje
Witaj gratuluję ja powiedziałam dwa.dni temu czyli 7 t. Wszyscy w wydziale wiedzieli że się będę starać po umowie na stałe więc powiedziałam.szybko bo muszą kogoś szukać na moje miejsceHey dziewczyny, jestem aktualnie w 6 tygodniu ciąży, przewidywany termin porodu wg kalkulatora to 29 czerwca. Wizytę u ginekologa mam dopiero 8 listopada. Proszę powiedzcie mi, jakie badania powinnam wykonać na początku ciąży? Coś oprócz bety, morfologii, badania moczu i glukozy?
Te z Was, które pracują: kiedy jest najlepszy momemnt na zawiadomienie pracodawcy o ciąży? Jestem nauczycielem i mam umowę na czas nieokreślony, więc absolutnie nie obwaiam się o zwolnienie Ogólnie opinie na ten temat są podzielone, jedni mówią, że należy poczekać chociażby do 3'ego miesiąca, bo niestety w pierwszym trymestrze dużo może się zdarzyć. Inni natomiast radzą, by powiedzieć jak najszybciej. Jakie jest Wasze zdanie?
Ehh bardzo mi przykro trzymam kciuki i za Twoja babcie:*
Hej. Ja mam podobną sytuacje z babcia, to znaczy od 3 tygodni jest w szpitalu i jest w bardzo ciężkim stanie. Najgorze ze bardzo cierpi a lekarze nie mogą za bardzo nic z tym zrobic. Strasznie mnie to boli bo ja wiekszosc zycia u babci mieszkalam i jestem z nią bardzo zzyta