Nie zrozum mnie zle, ale dostaje piany na ustach jak slysze, ze kobiety wykorzystuja ciaze. Jak mozna wykorzystac ciaze?? Mozna zajsc na zawolanie po miesiacu pracy? Kiedy w koncu kobiety naucza sie szanowac i walczyc o swoje? Dajesz nowe zycie, poswiecasz swoje cialo, czas, czesto zdrowie, odstawiasz kariere na bok i masz sie jeszcze martwic, ze nie bedziesz miala gdzie wrocic i zarobic na chleb. To nam sie nalezy jak psu miska, zeby moc po macierzynskim wrocic do swojej pracy bez stresu. A jak ktos ma podly charakter i chce oszukiwac pracodawce i krecic to bedzie to robic i bez ciazy.
Sam fakt, ze kobiety sie boja i zastanawiaja kiedy zglosic ciaze w pracy, swiadczy o tym, ze mamy powazny problem i cos jest nie tak.
Niby tak, ale jakoś u mnie w pracy tego nie widzę. Osoba, która była by że mną na zmianie musiała by odwalać za mnie robotę ... Także tak źle i tak nie dobrze. Gdybym miała lżejszą pracę myślę, że pracowałaby ile bym dala radę
Ja też mam problem czy powiedzieć teraz czy poczekać , z tym że ja pracuje na nocki ( od 2 w nocy do 10) I jest nas tylko 2. Była trzecia ale poszła na macierzyński koleżanka z ktorą pracuje idzie od 05.11 na 3 tygodnie urlopu, watpie ze w ciagu 2 tygodni znajda kogos na zastepstwo.