Kaamilaaa tu nie ma dużej karencji bo zapisujesz się wplacasz składkę do 25go i od 1go masz ubezpieczenie z tym że to nie jest taka grupowka jak i Ciebie tylko zwykłe medyczne bo masz tam większość specjalistów i badania ale za urodzenie nic nie dostajesz
reklama
No nie [emoji6] mam tylko powiekszone piersi i dwa razy zdarzylo mi sie wymiotowac a tak to nic nawet mdłości[emoji6]No te pierwsze badania najdroższe niestety... pozniej to tylko krew i mocz wiec juz nie bedzie to jakos wiele [emoji6]
Ja to nawet nie wymiotowalam
A długo się starałaś?
Hej dziewczyny !
U mnie ostatnio prawie bezobjawowo, po jedzeniu jest mi trochę niedobrze i z rana. A poza tym zapominam że jestem w ciąży. Został mi tydzień do wizyty
U mnie to samo
Jakbym w ciąży nie była.
W sobotę idę na wizytę
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Troszke zeszło [emoji6] 13 cykliJa to nawet nie wymiotowalam
A długo się starałaś?
A ty ?
Troszke zeszło [emoji6] 13 cykli
A ty ?
Od poprzedniej ciąży to 2 lata starań i to takich intensywnych.
Nat Bluebell
Tylko się cieszyć! Ja mialam poprzednie dwa tygodnie i jeszcze trochę mnie muli. Za to poprzednie dwie ciąże bez żadnych mdłościDzien dobry
Ja juz od 4 na nogach, a od 6 w pracy. Wlasnie siedze przed komputerem i probuje sie skupic, ale ciagle gdzies odplywam myslami.
M.in. mysle o tym, ze od poczatku ciazy nawet przez 5 min nie mialam mdlosci.
Super! Jaki jeszcze duży pęcherzyk ciążowywstawiam zdjęcie robiłam po 5 rano więc nie do końca wyrażne
Ja jeszcze te kilka godzin w pracy i na krótki urlop!
Ilma
Oo kurcze długo..Od poprzedniej ciąży to 2 lata starań i to takich intensywnych.
U mnie też 13 cykli, ale to moje pierwsze dziecko no i udało się jak już olałam sprawę i stwierdziłam że mam dosyć starań
reklama
a to dobrze czy zle ze duzy ?Tylko się cieszyć! Ja mialam poprzednie dwa tygodnie i jeszcze trochę mnie muli. Za to poprzednie dwie ciąże bez żadnych mdłości
Super! Jaki jeszcze duży pęcherzyk ciążowy
Ja jeszcze te kilka godzin w pracy i na krótki urlop!