reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]

Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! :) mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!

Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?

reklama
Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]

Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
To normalne. Jestem pewna, że wszystko bedzie dobrze[emoji8] to nasz pierwszy dzidziuś i też nie moge się doczekać tego momentu[emoji7]

Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! :) mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!

Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?
[emoji8][emoji8]

A kopniaki to roznie [emoji6] zalezy czy masz lozysko na przedniej scianie bo jak tak to wiadomo ze troche pozniej poczujesz, w pierwszej ciazy poczulam po 21tc [emoji6]
W drugiej podobno moza szybciej poczuć ruchy[emoji57]

Niee nie pracuje na budowie a mamy dom w trakcie wykańczania i misialam powiedzieć co jak gdzie z płytkami .. Ale takiego obrotu sprawy sir nie spodziewałam U nas wiedza tylko u mnie w pracy i moja przyjaciółka . Reszcie nie mówimy dopóki nie będzie pewne na 100%choc ciężko będzie to uchowac przy moim "zachowaniu" :)

Hej, ja przez tą przerwę w nocy zaspalam do pracy. W ogóle to mój pierwszy raz jak gdziekolwiek zaspalam, i budzika nie slyszalam u mnie moi rodzice już wiedza, męża dowiedzą się w Nd. Nie wytrzymalabym do świąt, poza tym chyba za często się widzimy i na bank by się domyslili [emoji6] Moja Mańka też chodzi i wolą mama polknela dzidziusia, na szczęście zdarzało jej się już wcześniej tak mówić i narazie nikt nie bierze tego na poważnie [emoji23]
My juz tez rodzicą powiedzieliśmy, do Świąt jeszcze kupa czasu, nie wytrzymałabym :p

Niee nie pracuje na budowie a mamy dom w trakcie wykańczania i misialam powiedzieć co jak gdzie z płytkami .. Ale takiego obrotu sprawy sir nie spodziewałam U nas wiedza tylko u mnie w pracy i moja przyjaciółka . Reszcie nie mówimy dopóki nie będzie pewne na 100%choc ciężko będzie to uchowac przy moim "zachowaniu" :)

My też jesteśmy właśnie na etapie budowy domu :)
I tylko rodzice u nas wiedzą i też moja przyjaciółka. Póki co nie będziemy nikomu więcej mówić. Chcemy się wstrzymać do bezpiecznego etapu ciąży. A gdzie się budujecie?

reklama
Do góry