reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]

Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! :) mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!

Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?

reklama
Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]

Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
To normalne. Jestem pewna, że wszystko bedzie dobrze[emoji8] to nasz pierwszy dzidziuś i też nie moge się doczekać tego momentu[emoji7]

Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! :) mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!

Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?
[emoji8][emoji8]

A kopniaki to roznie [emoji6] zalezy czy masz lozysko na przedniej scianie bo jak tak to wiadomo ze troche pozniej poczujesz, w pierwszej ciazy poczulam po 21tc [emoji6]
W drugiej podobno moza szybciej poczuć ruchy[emoji57]

Niee nie pracuje na budowie a mamy dom w trakcie wykańczania i misialam powiedzieć co jak gdzie z płytkami .. Ale takiego obrotu sprawy sir nie spodziewałam U nas wiedza tylko u mnie w pracy i moja przyjaciółka . Reszcie nie mówimy dopóki nie będzie pewne na 100%choc ciężko będzie to uchowac przy moim "zachowaniu" :)

Hej, ja przez tą przerwę w nocy zaspalam do pracy. W ogóle to mój pierwszy raz jak gdziekolwiek zaspalam, i budzika nie slyszalam u mnie moi rodzice już wiedza, męża dowiedzą się w Nd. Nie wytrzymalabym do świąt, poza tym chyba za często się widzimy i na bank by się domyslili [emoji6] Moja Mańka też chodzi i wolą mama polknela dzidziusia, na szczęście zdarzało jej się już wcześniej tak mówić i narazie nikt nie bierze tego na poważnie [emoji23]
My juz tez rodzicą powiedzieliśmy, do Świąt jeszcze kupa czasu, nie wytrzymałabym :p

Niee nie pracuje na budowie a mamy dom w trakcie wykańczania i misialam powiedzieć co jak gdzie z płytkami .. Ale takiego obrotu sprawy sir nie spodziewałam U nas wiedza tylko u mnie w pracy i moja przyjaciółka . Reszcie nie mówimy dopóki nie będzie pewne na 100%choc ciężko będzie to uchowac przy moim "zachowaniu" :)

My też jesteśmy właśnie na etapie budowy domu :)
I tylko rodzice u nas wiedzą i też moja przyjaciółka. Póki co nie będziemy nikomu więcej mówić. Chcemy się wstrzymać do bezpiecznego etapu ciąży. A gdzie się budujecie?

reklama
Do góry