reklama
bedzie dobrze Kamila....nie dziwie sie ze sie boisz....to zrozumiale ale ta ciąża będzie inna! dotrwasz do końca:*Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]
Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
u mnie były od 21 tygodniaCałe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!
Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?
My okolice Radomia a wy ?
Kraków
tylko ze ja chce ta panią doktor tak czy inaczej...ona mi kazała brać luteine i acard od połowy cyklu no i zaszłam może dzięki temu...a tak pójdę do innego lekarza powie mi że nie widzi powodów żebym brała i będzie kazał odstawic.....nie wiem bałabym sie chybaNiech zapyta czy w tym pakiecie macie prowadzenie ciąży jak tak to super byle by sie znalazł odpowiedni lekarz u was w okolicy [emoji6]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to musisz sprawdzic czy ta gin ma z nimi umowe [emoji6] ja mam o tyle dobrze ze moja gin wlasnie ma z nimi umowe i nie musze zmieniaćtylko ze ja chce ta panią doktor tak czy inaczej...ona mi kazała brać luteine i acard od połowy cyklu no i zaszłam może dzięki temu...a tak pójdę do innego lekarza powie mi że nie widzi powodów żebym brała i będzie kazał odstawic.....nie wiem bałabym sie chyba
no mega fartNo to musisz sprawdzic czy ta gin ma z nimi umowe [emoji6] ja mam o tyle dobrze ze moja gin wlasnie ma z nimi umowe i nie musze zmieniać
Nat Bluebell
Ja wczoraj powiedzialam dziewczynom o ciąży i bardzo się ucieszyly, wysciskały mnie a młodsza już sobie rozpisala plan obowiązków, żeby mi pomagać codzienniePytanko, mówiły ie już o ciąży rodzinie? My jeszcze nie. Zastanawiam się jak powiedzieć synkowi. Bardzo chciał mieć rodzeństwo. Może zdj z usg? Jak Wy poinformowałyscie dzieci? Ciekawa jestem reakcji.
Zazdroszczę, u mnie bez zmian. Cycki pękają, mdli ciągle i jestem strasznie zmęczona. Az się zaczęłam bać czy nie bliźniakija sie tak czuje nie ciazowo od dwóch dni...no oprocz tego jem jak slon, ale przeszly bóle brzucha,pleców, mdłości
[QUOTE="Pianistka1991, post: 17267149, member: 186111"
Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?[/QUOTE]
W pierwszej ciąży ok 18tc czułam, ale byłam baaardzo szczupła, 47kg tylko.
W drugiej już w 16tc, lekarka mi nie chciała wierzyć za to szybko miałam dość, bo Ula tak skakala, kopala i szczypała, że aż mnie wszystko bolało
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Ja wrocilam do pracy, do szefa tyrana i od rana stres Az mnie brzuch rozbolal po porannym opierd....Witajcie mamusie[emoji4] jak sie dzis czujecie? Jakie plany na dzisiejszy dzien?[emoji847]
Byle wytrzymac do konca i lezec przez weekend.
reklama
Silje1008
Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza! mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!
Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?
To akurat różnie, ale pierworodki odczuwają je później. Pierwsze ruchy ja wyczuwałam ok 19-20tyg