Pianistka1991
Fanka BB :)
Do poniedziałku już niedaleko, na pewno wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami i piękną foteczką!Mnie to stresuje ze wcześniej objawy mialam a teraz kompletnie nic [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do poniedziałku już niedaleko, na pewno wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami i piękną foteczką!Mnie to stresuje ze wcześniej objawy mialam a teraz kompletnie nic [emoji17]
Czuję się całkiem dobrze, chociaż od rana delikatnie pobolewanie mnie podbrzusze, macica się chyba rozciąga U nas tradycja stało się, ze kiedy przychodzi weekend jedziemy do teściów żeby mały się wyszalalWitajcie mamusiejak sie dzis czujecie? Jakie plany na dzisiejszy dzien?
U mnie też jest różnie z tymi objawami, jednego dnia czuję cycki, pobolewanie w podbrzuszu, następnego dnia czuję się świetnie, nic mnie nie boli, za 2 dni znowu czuję i tak w kółko. Myślę, że to jest normalneMnie to stresuje ze wcześniej objawy mialam a teraz kompletnie nic
Kochana widocznie tak musi być[emoji5]raz sa bardziej nasilone, raz mniej. Ale to nic zlego taka nasza uroda[emoji8]
Mam taka nadzieję dziewczyny [emoji120]Do poniedziałku już niedaleko, na pewno wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami i piękną foteczką!
U mnie podobnie piersi urosły, może nie aż tak, ale przy moich 50kg wagi widać [emoji39] też spałam jak dziecko [emoji3]Hej dziewczyny. Ja dzisiaj też nieciazowo, mąż się tylko śmieje z moich o dwa rozmiary większych piersi i wielkich brodawek [emoji23] jedyna różnica jest taka, że po USG byłam cały wieczór spokojna i zasnęłam jak dziecko. Apetyt dopisuje, mdłości brak. Oby tak dalej
To normalne kochana. Jak każda z nas i absolutnie nie ma w tym nic dziwnego [emoji8] mówią, ciąża to najpiekniejszy czas w życiu każdej kobiety [emoji813]️Mam taka nadzieję dziewczyny [emoji120]
A i tak uspokoje to sie pewnie dopiero po porodzie...
Gdyby nie ten stres to by byl najpiękniejszy czas [emoji6]To normalne kochana. Jak każda z nas i absolutnie nie ma w tym nic dziwnego [emoji8] mówią, ciąża to najpiekniejszy czas w życiu każdej kobiety [emoji813]️