Madelaine701
Fanka BB :)
A no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobryNo wczoraj opisalam wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobryNo wczoraj opisalam wszystko
Ogniskoooo !! Zazdroszczę no to straszny koszmar miał, biedny ...Ja dzis w planach mam ognisko kielbaski i ziemniaki z ogniska zamiast obiadu [emoji14]
Narazie pije herbatkę i ogarniam forum [emoji6]
Ja poszlam spac o 23 a o 5 oczy jak 5zl i juz spac nie umialam [emoji57] a jeszcze mlody w nocy wstal z placzem ze mu sie babcia snila i ze ją zgubil i nie znajdzie i plakal za babcia chyba z pol godziny zanim zasnal znów [emoji57]
A mi sie dzis przypomnialo ze musze zglosic ciaze w DKMS [emoji58] zapomnialam kompletnie wcześniej to zrobic [emoji58]
Hehe, no ja sobie wczoraj po 22 gotowałam jajka, bo naszła mnie ochota na takie z majonezem Najgorzej, że mam ochotę jedynie na nie zbyt zdrowe jedzenie, takie co się najbardziej odkłada w boczkachtez tak mam...wczoraj bolal mnie zoladek i wyszlam na chwile z pracy zalatwic sprawy w banku , zaszlam do mamy bo to blisko i zezarlam frytki bo akurat smazyla
Oo, no widzisz. Ja normalnie mam bardzo dobra przemiane materii i zawsze mogłam jeść i nie tylam. Niestety ciąża pod tym względem nie jest już dla mnie tak łaskawa Może to przez zaparciaJa w pierwszej ciazy jadlam non stop a najwiecej slodyczy i ciast a przytylam 10kg po porodzie zostaly tylko 2kg i zaraz ich nie byloteraz tez mam nadzieje tylko 10kg przytyć
Mam to samo, śmieciowe jedzenie za mną chodziHehe, no ja sobie wczoraj po 22 gotowałam jajka, bo naszła mnie ochota na takie z majonezem Najgorzej, że mam ochotę jedynie na nie zbyt zdrowe jedzenie, takie co się najbardziej odkłada w boczkach
Poczekamy, zobaczymy, jedna ciaze stracilam, jedna donosilam, zobaczymy co teraz bedzieA no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobry