Madelaine701
Fanka BB :)
A no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobryNo wczoraj opisalam wszystko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobryNo wczoraj opisalam wszystko![]()
Ogniskoooo !! ZazdroszczęJa dzis w planach mam ognisko kielbaski i ziemniaki z ogniska zamiast obiadu [emoji14]
Narazie pije herbatkę i ogarniam forum [emoji6]
Ja poszlam spac o 23 a o 5 oczy jak 5zl i juz spac nie umialam [emoji57] a jeszcze mlody w nocy wstal z placzem ze mu sie babcia snila i ze ją zgubil i nie znajdzie i plakal za babcia chyba z pol godziny zanim zasnal znów [emoji57]
A mi sie dzis przypomnialo ze musze zglosic ciaze w DKMS [emoji58] zapomnialam kompletnie wcześniej to zrobic [emoji58]
Hehe, no ja sobie wczoraj po 22 gotowałam jajka, bo naszła mnie ochota na takie z majonezemtez tak mam...wczoraj bolal mnie zoladek i wyszlam na chwile z pracy zalatwic sprawy w banku , zaszlam do mamy bo to blisko i zezarlam frytki bo akurat smazyla![]()
Oo, no widzisz. Ja normalnie mam bardzo dobra przemiane materii i zawsze mogłam jeść i nie tylam. Niestety ciąża pod tym względem nie jest już dla mnie tak łaskawaJa w pierwszej ciazy jadlam non stop a najwiecej slodyczy i ciast a przytylam 10kg po porodzie zostaly tylko 2kg i zaraz ich nie byloteraz tez mam nadzieje tylko 10kg przytyć![]()
![]()
Mam to samo, śmieciowe jedzenie za mną chodziHehe, no ja sobie wczoraj po 22 gotowałam jajka, bo naszła mnie ochota na takie z majonezemNajgorzej, że mam ochotę jedynie na nie zbyt zdrowe jedzenie, takie co się najbardziej odkłada w boczkach
![]()
Poczekamy, zobaczymy, jedna ciaze stracilam, jedna donosilam, zobaczymy co teraz bedzieA no tak, trzymam za Ciebie kciuki... Odpoczywaj Słońce, oby szybko minęło Ci do 15 i oby wynik był dobry