Oo wcześnie, również miłego dnia[emoji6]Ja też pije kawę, tyle że już w pracy [emoji6] miłego dnia [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo wcześnie, również miłego dnia[emoji6]Ja też pije kawę, tyle że już w pracy [emoji6] miłego dnia [emoji4]
O kurcze długo. Oby beta pięknie przyrastala,. [emoji110]Ja dziś planuje zaczepić o laboratorium żeby betę zrobić i do 18 w pracy
O masz ranny ptaszek. O 5 to ja śpię jak niezywa. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, oby fasolka pieknie rosła.A ja od 5 na nogach, od 7 w pracy i też właśnie kawę popijam póki jeszcze nie mdli po pracy jadę na badania tsh, hcg, progesteron A jutro wizyta. Będzie 5+4, mam nadzieję że malutki zarodek zobaczę
Hej ja to odstawilam jak narazie kawę i słodycze wiem że wszystko dla ludzi ale jakoś tak postanowiłamDzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
Ale zacznę dopiero około 11 pracę także mam nadzieję że szybko zleci . Mam nadzieję że beta będzie rosła jak powinnaO kurcze długo. Oby beta pięknie przyrastala,. [emoji110]
Dzień dobry ja też zaraz śniadanie i kawa. Dziś jadę do pracy (szkoły) nieco później bo dzieciaki chorują.. na moje szczęście rodzice poszli po rozum do glowy i nie przysyłają ich do mnie na fortepian w takim stanie.Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
Ja na słodycze wogole patrzeć nie mogę za to kawa smakuje mi wyjątkowoHej ja to odstawilam jak narazie kawę i słodycze wiem że wszystko dla ludzi ale jakoś tak postanowiłam
U mnie taka decyzja póki co bo boję się o glukoze wysoka, u mnie w rodzinie są niestety przypadki cukrzycy, nawet ciążowej gdzie trzeba było wstrzykiwac insulinę a kawa to tak po prostu, bo piłam zawsze w pracy z Expressu czarna mocną a rozpuszczalna w domu już nie ten sam smakJa na słodycze wogole patrzeć nie mogę za to kawa smakuje mi wyjątkowo
Ale super [emoji173][emoji173] gratulacje podwójne [emoji173][emoji173][emoji8][emoji8]czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu
Mi moja gin umowi bo ona sama nie wykonuje bo nie ma certyfikatu ale jej kolezanka z którą prowadzi drugi gabinet w innym mieście ma uprawnienia[emoji6]Dziewczyny, ja mam pytanie od laika w sensie głupie. Jak umawiacie prenatalne? W sensie jak normalna wizytę? Bo ja mam pakiet w medicover i jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie i jakbym chciała do mojego giną umówić prenatalne między 11-13 tyg tak? To jak mam to zrobić?
Ja nie jestem spiaca ani w dzien ani w nocy, dzis w nocy budzilam sie co chwile i po 6 juz nie umialam zasnąć.Dziewczyny czy któraś z Was ma może taki problem jak ja, mianowicie że mało śpi? Większość z Was pisze że śpi na stojąco a ja prawdopodobnie z emocji śpię dosyć słabo
Teraz bedzie dobrze [emoji8][emoji8]Hej wszystkim z tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze [emoji173]
Nie martw sie [emoji8] bedzie dobrzeJa ogólnie nie czuję, że jestem w ciąży. Podbrzusze mnie boli, i czasem trochę mdli ale nie wiem czy to przez ciążę czy już może głowa robi swoje. Mam jakieś źle przeczucia co do tych dzisiejszych wyników. Ciężko mi jest to wszystko w głowie sobie ułożyć... [emoji21]
Ja kawy juz nie pije [emoji6]Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja ostatnio mogłabym z jedzenia zrezygnować byle kawę dostaćU mnie taka decyzja póki co bo boję się o glukoze wysoka, u mnie w rodzinie są niestety przypadki cukrzycy, nawet ciążowej gdzie trzeba było wstrzykiwac insulinę a kawa to tak po prostu, bo piłam zawsze w pracy z Expressu czarna mocną a rozpuszczalna w domu już nie ten sam smak