reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej wszystkim :) z tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze ❤

Ja ogólnie nie czuję, że jestem w ciąży. Podbrzusze mnie boli, i czasem trochę mdli ale nie wiem czy to przez ciążę czy już może głowa robi swoje. Mam jakieś źle przeczucia co do tych dzisiejszych wyników. Ciężko mi jest to wszystko w głowie sobie ułożyć... [emoji21]

Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?

reklama
Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
A ja od 5 na nogach, od 7 w pracy i też właśnie kawę popijam póki jeszcze nie mdli ;) po pracy jadę na badania tsh, hcg, progesteron A jutro wizyta. Będzie 5+4, mam nadzieję że malutki zarodek zobaczę

Do góry