ja tez bylam w 4t5d i tez byl sam pecherzyk to normalneCześć dziewczyny
Byłam ostatnio na usg i miałam 4t+5d. Był sam pecherzyk ciazowy. Na zarodek to chyba jeszcze za wcześnie, prawda? Robiłam wcześniej betę i przyrasta bardzo ładnie.
reklama
Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Trzymamy kciuki oby tym razem wszystko w porządkuHej wszystkim z tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze ❤
asiakkk94
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki oby tym razem wszystko w porządku
Mam nadzieję , podobno do 3 razy sztuka tym razem staram się myśleć pozytywnie . Również trzymam kciuki za Was i mam nadzieję że razem będziemy rosnąć
Witaj [emoji6]Hej wszystkim z tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze [emoji173]
green_parsley
Ja ogólnie nie czuję, że jestem w ciąży. Podbrzusze mnie boli, i czasem trochę mdli ale nie wiem czy to przez ciążę czy już może głowa robi swoje. Mam jakieś źle przeczucia co do tych dzisiejszych wyników. Ciężko mi jest to wszystko w głowie sobie ułożyć... [emoji21]
green_parsley
Ja też pije kawę, tyle że już w pracy [emoji6] miłego dnia [emoji4]Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
asiakkk94
Ja dziś planuje zaczepić o laboratorium żeby betę zrobić i do 18 w pracyDzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
reklama
Anolik
A ja od 5 na nogach, od 7 w pracy i też właśnie kawę popijam póki jeszcze nie mdli po pracy jadę na badania tsh, hcg, progesteron A jutro wizyta. Będzie 5+4, mam nadzieję że malutki zarodek zobaczęDzien dobry. Pijemy kawusie?