reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Przyjechałam z pracy. Powiem Wam jedno: MASAKRA. Byle wytrzymać do kolejnej wizyty 6 listopada i uciekam na zwolnienie. Zjadłam właśnie obiad i się położyłam, bo usnę na stojąco.
Wypoczywaj, bo jeszcze trochę Ci zostało do zwolnienia Ale na pewno wytrzymasz i będzie dobrze ja już jestem na zwolnieniu

reklama
Ja ogólnie czuje się dobrze, ale pracuję z dzieckiem autystycznym, które jest nieobliczalne. Dzisiaj np. rzucał krzesłami. Dobrze, że zdążyłam uciec, bo bym dostała, albo rzucił się na podłogę i we 2 nie mogłyśmy dać mu rady, bo to kawał chłopa.

A ja właśnie skonczylam robic pierogi.. wyszlo prawie 100.. cuekawe kto to bedzie jadł.. musze jeszcze poukładać ubrania mlodego w szafie i umyc podlogi i koniec na dzis [emoji14]

Dziewczyny a macie ból w podbrzuszu taki jak na miesiączkę tylko słabszy czy nie? Mi od ok tyg towarzyszy takie uczucie:-p

Ja mam takie bóle raczej wieczorem lub rano. W dzień trochę spokojniej ale słabe takie ćmienie tylko. Raz wzięłam nospe bo mnie w nocy męczyło. Więc się nie martw ;)

No wiec tez tego nie wiem. Pani Prawnik z PIP powiedziała ze miało by to znaczenie gdybym pracowała (jestem na zwolnieniu) bo w tedy chodzi o te kwestie dodatkowych praw - wizyty lekarskie w godzinach pracy, praca przy komputerze.

Dodatkowo wiem ze w momencie jak się da zaświadczenie pracodawca nie może dać wypowiedzenia jeżeli okres na który została podpisana umowa przekroczyłby 12tydzien dlatego tez już będę spać spokojnie :) wszystkie dziewczyny na okresie próbnym głowa do góry! Nic wam nie grozi
No i super :) bez zmartwien teraz :)

reklama
Do góry