No widzisz! podobno też temperatura spada w czasie implantacjiA ja melduję, że temp. w górę poszła. 37,08, czyli wróciła na swoje miejsce. Wczorajszy spadek musiał być spowodowany wczesną godzina mierzenia.
Od rana już ból jak na @. W nocy pobudka na siusiu koło 3[emoji849] tak mi było ciężko zasnąć potem...
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
No widzisz! [emoji4] podobno też temperatura spada w czasie implantacji
Patrząc na mój wykres to chyba już po implantacji. [emoji1307] bardzo bym tego chciała.
Do ma być to będzie. Okaże się niedługo.
Załączniki
Ja bardzo Ci kibicuje, z tego co widzę ten spadek akurat by pasował na 7 dpo, czyli czas możliwej implantacjiPatrząc na mój wykres to chyba już po implantacji. [emoji1307] bardzo bym tego chciała.
Do ma być to będzie. Okaże się niedługo.
Zobacz załącznik 899457
martoosia04
Ja bardzo Ci kibicuje, z tego co widzę ten spadek akurat by pasował na 7 dpo, czyli czas możliwe implantacji
Oby było tak, jak mówisz [emoji8][emoji8][emoji8]
Dobrze pamiętam że testujesz w piątek?Oby było tak, jak mówisz [emoji8][emoji8][emoji8]
Kaamilaaa
@martoosia04 tez mi sie wydaje ze ten wczorajszy spadek to na implantacje mogl byc [emoji3]
martoosia04
Dobrze pamiętam że testujesz w piątek?
Pod warunkiem, że przyjdą testy z Allegro postanowiłam nie kupować więcej testów. Na betę nawet nie mam kiedy iść, bo do niedzieli codziennie na 6 idę.
Z jednej strony chcę testować jak najszybciej, a z drugiej mówię sobie, że każdy dzień pózniej beta we krwi rośnie i test będzie ciemniejszy [emoji23][emoji23] stopuję samą siebie.
Masz rację mi z allegro testy przyszły na drugim dzień już ha haPod warunkiem, że przyjdą testy z Allegro postanowiłam nie kupować więcej testów. Na betę nawet nie mam kiedy iść, bo do niedzieli codziennie na 6 idę.
Z jednej strony chcę testować jak najszybciej, a z drugiej mówię sobie, że każdy dzień pózniej beta we krwi rośnie i test będzie ciemniejszy [emoji23][emoji23] stopuję samą siebie.
martoosia04
Masz rację mi z allegro testy przyszły na drugim dzień już ha ha
Na szczescie u mnie jeszcze ich nie ma.
reklama
Klauduśka23
Cześć! Test zrobiony, myślałam ze zobaczę już dosyć wyraźnie 2 kreski, ale niestety znów wyszedł cień zobaczymy co z tego wyniknie..