A który masz dziś dc tak w ogóleZobacz załącznik 899373
Ciężko cokolwiek uchwycić...
próbuje zrobić jakieś lepsze zdj ale nie wychodzi... na żywo coś tam widać
reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
A który masz dziś dc tak w ogóle
28dc i 11 dpo
No to jest realna szansa że rano coś będzie już widać :*28dc i 11 dpo
martoosia04
Trzymam kciuki za jutrzejsze poranne testy. Obowiazkowo wystawiajcie foty.
U mnie szyjka zamknięta, nadal wysoko i co dziwne nie mogłam znaleźć swojej dziurki od szyjki [emoji23] przekręciła sie czy co?
U mnie szyjka zamknięta, nadal wysoko i co dziwne nie mogłam znaleźć swojej dziurki od szyjki [emoji23] przekręciła sie czy co?
Oczywiście że wrzucę zdjęcie rano :* kurde powiem Ci że musi ci zaskoczyć ten cykl bo ja tak mówię he heTrzymam kciuki za jutrzejsze poranne testy. Obowiazkowo wystawiajcie foty.
martoosia04
Oczywiście że wrzucę zdjęcie rano :* kurde powiem Ci że musi ci zaskoczyć ten cykl bo ja tak mówię he he
Fajnie by było. Gdybys mi jeszcze córkę tam wypowiedziała kilka razy na głos to będę wdzięczna [emoji23]
Nie ma sprawy, a ty mi, bo marzy mi się parka.... Ohhhh aż się rozmarzylamFajnie by było. Gdybys mi jeszcze córkę tam wypowiedziała kilka razy na głos to będę wdzięczna [emoji23]
Oj może jeszcze coś z tego będzieU mnie spadek temp 36,6 i szyjka niżej, test biel dziś 10dpo
Coraz bardziej nabieram pewności, że nie będzie Nadziejki [emoji17]
Ja robiłam test i cień widać tylko narazie, powiem szczerze że nie umiem go ująć napisał zdjęciu ważne że jest!
reklama
martoosia04
A ja melduję, że temp. w górę poszła. 37,08, czyli wróciła na swoje miejsce. Wczorajszy spadek musiał być spowodowany wczesną godzina mierzenia.
Od rana już ból jak na @. W nocy pobudka na siusiu koło 3[emoji849] tak mi było ciężko zasnąć potem...
Od rana już ból jak na @. W nocy pobudka na siusiu koło 3[emoji849] tak mi było ciężko zasnąć potem...