reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
No tak się troche zastanawiam ale typowo jak płodny śluz...teraz tylko kosc ogonowa boli...Grabcia123 też miałam taką wydzielone śluzową. Okazało się że że zaczal mi się Sączyc płyn owodniowy od rana. Myślałam że to czop i trochę więcej sluzu.
Julkova
A tak w ogóle Dziewczyny, to zastanawia mnie taka kwestia. Jak to jest gdy poród w ogóle nie rozpoczyna się sam? Tzn czy jest taka opcja? Gdyby nie było wywoływania po 10 czy 14 dniach to co wtedy? Czy poród kiedyś się zacznie? No bo chyba musi w końcu... Ma ktoś jakieś naukowe odpowiedzi na to pytanie? Bardzo mnie to ciekawi.
Oczywiście wiadomo że ileś tam można jeszcze nosić ciąże stąd większa umieralnosc kiedyś, bo łożysko bo wody bo śmierć w łonie itd ale jak to wytłumaczyć ogólnie wszystko
Oczywiście wiadomo że ileś tam można jeszcze nosić ciąże stąd większa umieralnosc kiedyś, bo łożysko bo wody bo śmierć w łonie itd ale jak to wytłumaczyć ogólnie wszystko
Jakiś postęp?No tak się troche zastanawiam ale typowo jak płodny śluz...teraz tylko kosc ogonowa boli...
Nataśka
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że raczej się sam zaczyna, kiedyś przecież nie było wywoływania i kobiety rodziły...A tak w ogóle Dziewczyny, to zastanawia mnie taka kwestia. Jak to jest gdy poród w ogóle nie rozpoczyna się sam? Tzn czy jest taka opcja? Gdyby nie było wywoływania po 10 czy 14 dniach to co wtedy? Czy poród kiedyś się zacznie? No bo chyba musi w końcu... Ma ktoś jakieś naukowe odpowiedzi na to pytanie? Bardzo mnie to ciekawi.
Nataśka
A ja mam pytanie odnośnie mrozenia pokarmu, macie jakieś doświadczenie? W jaki sposób to robicie? Wcześniej nie miałam takiej potrzeby i nie mam doświadczenia, natomiast czuje, że mam teraz mniej pokarmu że stresu (w tym tygodniu czeka mnie rozprawa, muszę zeznawac jako świadek i się denerwuje) dlatego pomyślałam, że mogłabym zamrozić i wrazie w tak podawać..
Grabcia123
Jestem dziewczyny ale juz nie 2w1..dzis o 10.30 urodził sie nasz synus Bartus 3120g i 53cm
Gratulacje!
Jestem dziewczyny ale juz nie 2w1..dzis o 10.30 urodził sie nasz synus Bartus 3120g i 53cm
Julkova
@Grabcia123 wielkie gratulacje!!! Udało się SN???
reklama
Grabcia123
Tak jestem w szoku bo jedyne co mialam to skurcze krzyzowe i na ktg zero skurczy..ale doszly wymioty i biegunka to balam się juz zostac w domu...a tu rach chciach o 8.30 przyjęli na trakt a 10.30 maluszek juz na brzuszku@Grabcia123 wielkie gratulacje!!! Udało się SN???