reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja to dziś jakaś nie do życia, od 4 nie mogłam spać. Ciężko mi znaleźć dobrą pozycję i przewracam się z boku na bok. Ostatnio bardzo bolą mnie też piersi, też tak macie? Ogólnie to końcówka już coraz gorszą się robi :D ciągle narzekam, a ja nie cierpię narzekać :)
Ja też mam kiepskie dni w nocy też co chwilę się przewraca, także rozumiem, co do piersi to nie bolą ale za to siara tak leci, że muszę wkładek używać...

reklama
A ja po wczorajszej wizycie. Wszystko długie i pozamykane. Wizyta dopiero za 3 tygodnie czyli w 39+1.
Chyba zacznę angażować męża w zmiekczanie szyjki;-) ;)
Wizytyjemy w podobnym czasie tyle ze ty bedziesz nie caly tydzień do przodu...ja tez zaczelam angażować meza ;)
Teraz sie jeszcze zastanawiam czy lepsze cieple kapiele czy cieply prysznic ;)

Wizytyjemy w podobnym czasie tyle ze ty bedziesz nie caly tydzień do przodu...ja tez zaczelam angażować meza ;)
Teraz sie jeszcze zastanawiam czy lepsze cieple kapiele czy cieply prysznic ;)
Niestety ja ciepłych kapieli i prysznica muszę unikać ze wzgledu na moje żylaki. Za to kupilam daktyle suszone. Słodkie, że hej, ale podobno też pomagają;)

Niestety ja ciepłych kapieli i prysznica muszę unikać ze wzgledu na moje żylaki. Za to kupilam daktyle suszone. Słodkie, że hej, ale podobno też pomagają;)
Ja też daktyle wiesiolek i liscie malin..ale chyba na mnie nie działają bo juz je stosuje okolo 2 -3 tyg a na wizycie szyjka utrzymana rozwarcia brak...

U mnie dziś 36+0 :) wczoraj byłam na zakupach z córcią a dziś na wycieczce. Nachodziłam się, ale bardzo przyjemnie. Teraz muszę się zmęczyć żeby pospać w nocy bo ostatnio ok 3 wstaje i oczy w słup.

@Aasial jej... To już w każdej chwili.a jakby Ci wody odeszły to zrobią nagłą cesarkę?

U mnie 35+2 i mam częstsze skurcze , do mojego cc 24 dni :szok:odliczam, ciekawe czy dotrwam.. Torbę dzisiaj spakowałam na tip top, muszę tylko kupić linomag i laktator.. We wtorek ktg zobaczymy co będzie :)

reklama
U mnie 35+2 i mam częstsze skurcze , do mojego cc 24 dni :szok:odliczam, ciekawe czy dotrwam.. Torbę dzisiaj spakowałam na tip top, muszę tylko kupić linomag i laktator.. We wtorek ktg zobaczymy co będzie :)
Zazdroszczę ze wiesz Kiedy bedzie dzidzia ;) u mnie wszystko ucichlo..skurczy brak..jakiegokolwiek zwiastunu porodu brak.. :(. Przestaje wierzyć w moj sn ;(

Do góry