AasiaI
Fanka BB :)
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68 zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkęW sumie plus w cesarce taki ze wiesz kiedy a macie spakowane torby juz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68 zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkęW sumie plus w cesarce taki ze wiesz kiedy a macie spakowane torby juz??
Podziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasu zobaczymy po wizycie czy bede juz sie musiala brac za to czy nie..ale czuje ze usłyszę ze szyjka jak u zyrafy...Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68 zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68 zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
Tylko pozazdrościć przynajmniej z głowy, ale też co dziennie planuję troszkę zrobićTak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68 zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, daj znać jak tamPodziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasu zobaczymy po wizycie czy bede juz sie musiala brac za to czy nie..ale czuje ze usłyszę ze szyjka jak u zyrafy...
Ja też się boję cc, mimo że u mnie to 3 raz ale jak by na to nie patrzeć to jest operacja...To jesteś już przygotowana ja chyba specjalnie odwlekam pakowanie bo się boję cc. Ale na pewno już w tym tygodniu to zrobię
Ja też się boję cc, mimo że u mnie to 3 raz ale jak by na to nie patrzeć to jest operacja...
Podziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasu zobaczymy po wizycie czy bede juz sie musiala brac za to czy nie..ale czuje ze usłyszę ze szyjka jak u zyrafy...
Ale przy samym cc?Dokladnie... Moja druga, więc wiem mniej więcej czego się spodziewać i może dlatego tak się boję. Cieszę się, że mąż będzie mógł być przy mnie, zawsze to raźniej.