reklama
lefinfel
Zaciekawiona BB
zdrówka i szybkiego powrotu do domku!Ja tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domu serce mi pęknie ;(
lefinfel
Zaciekawiona BB
mi się już dzisiaj wyczerpała bateryjka, byliśmy na zakupach, i przywieźli zamówiony materac, tak sobie stoi i czeka aż mój m wróci z treningu. Nie chce mi się pościeli przebierać itp. ale trzeba się zmobilizowac, bo nie ma się jak obrócić.
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny..wychodzę na własne żądanie dają mi tylko kroplówki nawadniające...wymioty narazie się uspokoiły więc nie chcę tu siedzieć...dzięki za wsparcie kochane [emoji8][emoji8]
W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki BoguTrzymam kciuki! Musi być dobrze! Czemu myślisz, że to cholestaza?? Robili Ci badania prób wątrobowych??
AasiaI
Jak
Jak się czujesz?Dzięki dziewczyny..wychodzę na własne żądanie dają mi tylko kroplówki nawadniające...wymioty narazie się uspokoiły więc nie chcę tu siedzieć...dzięki za wsparcie kochane [emoji8][emoji8]W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki Bogu
Nataśka
To dobrze, a w którym tygodniu miałaś tą cholestaze?Dzięki dziewczyny..wychodzę na własne żądanie dają mi tylko kroplówki nawadniające...wymioty narazie się uspokoiły więc nie chcę tu siedzieć...dzięki za wsparcie kochane [emoji8][emoji8]W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki Bogu
Nataśka
Ja też dziś na zakupach byłam, niestety sama, bo starsza córka chora, więc m musiał siedzieć w domu... Ale się w tych kolejkach nastałam, miałam dośćmi się już dzisiaj wyczerpała bateryjka, byliśmy na zakupach, i przywieźli zamówiony materac, tak sobie stoi i czeka aż mój m wróci z treningu. Nie chce mi się pościeli przebierać itp. ale trzeba się zmobilizowac, bo nie ma się jak obrócić.
Skonsultować nigdy nie zawadzi, a do tego cię uspokoi, bo powodów pewnie kilka może być.Dziewczyny kłucie po prawej stronie nad biodrem ? Miałyście tak i tylko przy siedzeniu bo nie wiem czy biec do lekarza wszyscy mówią że narzady po prostu uciskam jak siedze.
Sama już nie wiem
Ja miałam kłucie z lewej strony nad biodrem i się okazało, że to wiązadło. A myślałam, że to albo jajnik albo jelita, bo ból był bardzo konkretny. Teraz pomaga mi fizjoterapeuta i przeszło całkowicie.
reklama
Grabcia123
Słabo nadbrzusze boli ale grunt że już w domu [emoji8]JakJak się czujesz?
Od 32To dobrze, a w którym tygodniu miałaś tą cholestaze?