Tak, zamierzałam pomalować farbą kredową.ciężko powiedzieć, a będziecie malować?
reklama
AasiaI
Fanka BB :)
Kobietki jednak synek będzie Bartosz waży 630g ułożenie główkowe.
Kobietki jednak synek będzie Bartosz waży 630g ułożenie główkowe.
Świetnie gratulacje Synusia
AasiaI
U mnie będzie AntośGratulacje Grabcia
A właśnie dziewczyny, macie już imiona dla swoich Maleństw?
już każdy się przyzwyczaił i zwraca się o dziecku po imieniu
AasiaI
CiekaweDziewczyny a co sądzicie o okrągłym łóżeczku ?? Nie powiem przykuwa oko ale nie wiem jak w użyciu już nie wspominając o ustawieniu
lefinfel
Zaciekawiona BB
mi strasznie podobają;-)Dziewczyny a co sądzicie o okrągłym łóżeczku ?? Nie powiem przykuwa oko ale nie wiem jak w użyciu już nie wspominając o ustawieniu
Wyglądają uroczoDziewczyny a co sądzicie o okrągłym łóżeczku ?? Nie powiem przykuwa oko ale nie wiem jak w użyciu już nie wspominając o ustawieniu
Ja na razie chce kupić łóżeczko dostawiane do łóżka, dodatkowo myślę też nad koszem Mojżesza bądź czymś w tym stylu. Tradycyjne kupię jak wyrośnie z wcześniejszych, nie mam gdzie wszystkiego poustawiać.przwijak chyba też taki przenośny.
Każde dziecko jest inne, ale córcia nigdy nie spała w łóżeczku, wolała wózek i oczywiście nasze łóżko. Z przewijaka też nie korzystałam, lepsze okazało się łóżko.
Grabcia123
Ja tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domu serce mi pęknie ;(
reklama
marta2211
Co się stało mam nadzieję że nic poważnego trzymam kciukiJa tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domu serce mi pęknie ;(