Grabcia123
Fanka BB :)
A może ktoś ma taką sytuację że nie ma jak się nawet udzielać ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doświadczone mamy mają łatwiej. Ja znowu nie chcę zbytnio szaleć, żeby nie kupić dużo nieprzydatnych rzeczy.Co do wyprawki... Mam tylko wózek
Z jednej strony jeszcze mamy sporo czasu, z drugiej to wolę rozłożyć wydatki w czasie myślę, ze nie będę szaleć z ciuszkami i gadżetami, wiem co mi się przydało przy pierwszym dziecku i na tym bazuje.
Dokładnie ja też bazuje na poprzedniej ciąży i wyprawce. [emoji4] poza tym wiele rzeczy, które poleciła mi wcześniej położna okazało się zupełnie niepotrzebnych
Zawsze można coś dokupić jak zajdzie potrzebaDokładnie ja też bazuje na poprzedniej ciąży i wyprawce. [emoji4] poza tym wiele rzeczy, które poleciła mi wcześniej położna okazało się zupełnie niepotrzebnych
Hejcześć, jestem Renata, termin na 28 czerwca.
cześć, jestem Renata, termin na 28 czerwca.
cześć, jestem Renata, termin na 28 czerwca.