reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Mi nie kazali pić wody, 2-3 łyczki maksymalnieNie bój się. Ja sobie powtarzała że się nie porzygac bo drugi raz nie chce podchodzić do badania.... A w między czasie latqlam do WC i piłam wodę żeby ten smak popchac
Pani BJ
Ja tez jestem z tych co czekają na pierwsze dziecko i jeszcze nic nie kupione planuje zacząć sie rozglądać dopiero na początku marca, ale może to przez to ze cały czas pracuje, no i na połówkowych z wrażenia zapomniałam zagadać czy w kwesti płci sie nic nie zmieniło wiec czekam jeszcze 3 tyg do kolejnej wizyty
Mam juz krzywa cukrowa ale wogole o tym nie myśle. Zauważyłam ze wogole nie stresują mnie tematy które dotyczą MNIE - ja mogę znieść przecież wiele a to jednak tylko badanie. Ale za to mam obsesje na punkcie malutkiej i np dzisiaj świruje bo od rana nie czuje ruchów...
Mam juz krzywa cukrowa ale wogole o tym nie myśle. Zauważyłam ze wogole nie stresują mnie tematy które dotyczą MNIE - ja mogę znieść przecież wiele a to jednak tylko badanie. Ale za to mam obsesje na punkcie malutkiej i np dzisiaj świruje bo od rana nie czuje ruchów...
Pani BJ
Ale mam nadzieje ze można pic wodę podczas tych 2 godzin czekania?Mi nie kazali pić wody, 2-3 łyczki maksymalnie
Pianistka1991
No właśnie niestety nie możnaAle mam nadzieje ze można pic wodę podczas tych 2 godzin czekania?
Kaamilaaa
Zalezy od labo ale nie powinno sie wcale, no i chodzic jedynie na pobrania a tak to siedziec trzeba i nie wolno wstawać.Ale mam nadzieje ze można pic wodę podczas tych 2 godzin czekania?
Mi nie kazali pić wody, 2-3 łyczki maksymalnie
Mi też nie... Ale cóż piłam parę lykow musiałam jak czułam że mi w buzi rośnie
Pianistka1991
Chyba lepiej wypić ten łyk wody niż powtarzać badanie..)Mi też nie... Ale cóż piłam parę lykow musiałam jak czułam że mi w buzi rośnie
reklama
Pani BJ
Ooo to teraz mnie trochę przerazilyscie. Cały czas myślałam ze ten czas na czczo nie taki straszny jak można sie woda zapchać a tu lipa... zwłaszcza ze od jakiegos czasu co 2 godziny muszę zjesc jakkolwiek posiłek bo mnie ssie. No ale czego sie nie robi dla maluchów