angie.
Fanka BB :)
To moja 3 ciaza i w poniedziałek zaczynamy 21 tydzień [emoji6]Niestety nigdy się nie dowiedziałam.
Miałam robione różne badania i wszystko z nich wychodziło w porządku robiłam również kariotypu u męża i u siebie też wyszły w porzadku. Teraz jestem w czwartej ciąży i oczywiście od razu ją spisałam na straty a tu niespodzianka 20 TC dziś mija oczywiście były plamienia tak jak w tamtych ale na szczęście się udalo. W tamtych ciążach wszystko się rozwiązywało do 7 TC ponieważ nigdy nie było widocznego serduszka. Lekarze nie wiedzą do dzisiaj co było przyczyną podejrzewają że mogły być to dziewczynki ktorych mój organizm po prostu się pozbywał teraz jest chłopak tak to sobie tłumaczą ale niestety prawdy się nie dowiem. Tym bardziej że nie było możliwości zbadania plodu ponieważ były to poronienia samoistne.
Jakbyś miała jakieś pytania to służę pomoce w.miare możliwości
Wiem o czym mowisz...u mnie też plamienia byly na samym poczatku i myslalam ze po wszystkim A 2 dni później mialam badanie i zobaczyłam fasolke z serduszkiem , nie wiadomo skąd te plamienie...pozniej jeszcze mialam takie plamienie kawa z mlekiem przez 4 dni , sporo bylo tego ale nie panikowalam i dzielnie czekalam na kolejna wizyte , wypadal mi wtedy termin miesiaczki prawdopodbnie temu plamienie ...ale odpukac od tamtego czasu cisza , juz po badaniach polowkowych i podobno ma być mala księżniczka [emoji7][emoji7][emoji7] bierzesz jakies leki?