reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Boże nie słuchaj lekarzy i tych chorych gadek. Wielu tragedii uda się uniknąć jeśli zbadasz się od razu. Jeśli minęło już 6 tygodni, to możesz zrobić test na trombofilie wrodzona z testdna i wymazy sobie zrób ureaplasma, mykoplasma i chlamydia. Lekarz raczej do zmiany, ja kiedy poszłam do mojego poprzedniego z wynikami które zrobiłam to rzucił tekstem" o widzę że się Pani internetów naczytała" - więcej mnie nie widział. Ale warto szukać, bo są lekarze którzy poważnie podchodzą do każdego poronienia

Zgadzam się w 100% ja zmieniałam lekarza 3 razy, jak tylko usłyszałam teksty typu: do trzech razy sztuka to od razu wiedziałam ze trzeba szukać dalej.
Polecam Ci grupę na FB Mthfr polska, tam dziewczyny doradza co do badań, supli itp.[emoji6] jest tam tez lista polecanych lekarzy.

Zgadzam się w 100% ja zmieniałam lekarza 3 razy, jak tylko usłyszałam teksty typu: do trzech razy sztuka to od razu wiedziałam ze trzeba szukać dalej.
Polecam Ci grupę na FB Mthfr polska, tam dziewczyny doradza co do badań, supli itp.[emoji6] jest tam tez lista polecanych lekarzy.
Ja należę do tej grupy od początku :-) w zasadzie z niej czerpalam wiedzę podstawową. Również ja polecam

Ja należę do tej grupy od początku :-) w zasadzie z niej czerpalam wiedzę podstawową. Również ja polecam

Ja tak samo, od razu po 1 poronieniu koleżanka mi o niej powiedziała i to był strzał w 10, bo z podstawowych badań wyszły mi spore niedobory witaminy d i b12[emoji6] a żaden z moich 3 ginekologów nawet nie wspomniał o tych badaniach. Na wizycie miesiąc po poronieniu lekarz widział wyniki badań wit d, homocysteina, b12, kwasu foliowego i ferrytyny-jego komentarz brzmiał: „sporo się Pani wypłaciła „[emoji15] a na pytanie o Mutacje odpowiedział ze to wymysł internetow... takich lekarzy trzeba omijać szeroko.. a niestety jest ich wielu

Ja tak samo, od razu po 1 poronieniu koleżanka mi o niej powiedziała i to był strzał w 10, bo z podstawowych badań wyszły mi spore niedobory witaminy d i b12[emoji6] a żaden z moich 3 ginekologów nawet nie wspomniał o tych badaniach. Na wizycie miesiąc po poronieniu lekarz widział wyniki badań wit d, homocysteina, b12, kwasu foliowego i ferrytyny-jego komentarz brzmiał: „sporo się Pani wypłaciła „[emoji15] a na pytanie o Mutacje odpowiedział ze to wymysł internetow... takich lekarzy trzeba omijać szeroko.. a niestety jest ich wielu
To prawda, mnie na mutacje pokierowala hematolog. Poszłam do niej z inną sprawą, ale obejrzała też wyniki zespołu antyfosfolipidowego i powiedziała że warto zrobić właśnie trombofilie na testdna. Potem szukałam ogarniętego lekarza i po 2 miesiącach wynazłam i nie zamienię go na nikogo innego [emoji4] ja nie wierzę w przypadki, lepiej sprawdzić niż potem płakać po kolejnej stracie. A pieniądze rzecz nabyta, spod ziemi bym wykopała żeby mieć na badania

reklama
Do góry